Magazin

Efsane Rapçi Dede Oluyor

Dünyaca ünlü rap müziğin kralı Eminem, hayatında yeni bir döneme adım atıyor! 51 yaşındaki ünlü şarkıcı, dede olmaya hazırlanıyor.

Abone Ol

Eminem’in kızı Hailie Jade, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımla hamile olduğunu duyurdu. 27 yaşındaki Hailie, babası Eminem’in de dede olacağı müjdesini sevenleriyle paylaştı. Hailie’nin paylaşımı kısa sürede viral olurken, hayranlar Eminem’in dedelik haberi karşısında büyük heyecan yaşadı.

Eminem İçin Yeni Bir Dönem

Dünyaca ünlü rap yıldızı Eminem, sahne performansları ve çalkantılı hayatıyla yıllarca gündemde kalsa da, şimdi sakin bir aile yaşantısına odaklanıyor. Eminem, her fırsatta kızı Hailie Jade ile olan yakın ilişkisini dile getirmiş, onunla gurur duyduğunu söylemişti. Şimdi ise torun heyecanı yaşayan ünlü şarkıcının bu yeni rolüne nasıl adapte olacağı merak konusu.

Eminem'in Hayranları Sosyal Medyayı Salladı

Eminem’in dede olma haberini duyan hayranları, sosyal medya platformlarında bu olayı esprili bir dille ele aldı. Birçok kullanıcı “Dede Eminem” temalı paylaşımlar yaparak ünlü şarkıcıya olan sevgilerini gösterdi. Bazı hayranlar ise Eminem’in torununa rap müzik öğreteceği konusunda şakalar yaptı.

Hailie Jade ve Eşi Kim?

Hailie Jade, uzun zamandır birlikte olduğu sevgilisi Evan McClintock ile mutlu bir evlilik sürdürüyor. Geçtiğimiz yıl nişanlanan çift, mayıs ayında evlenmişti. Birkaç aylık evli olan çift evliliklerini bu heyecan verici bebek haberiyle ilişkilerini taçlandırmış oldu. Hailie’nin bu özel döneminde yanında olan Evan, sosyal medya üzerinden de eşine destek mesajları göndermeyi ihmal etmiyor.