Yeni SELPHY QX20 ister kişisel projelerde görsel notlar almak, ister yapışkanlı kağıt kullanarak günlükleri veya albümleri süslemek, ister sevdikleriniz için kişiselleştirilmiş notlar hazırlamak veya sadece duvarları süslemek için olsun, doğrudan akıllı telefondan yüksek kaliteli ve uzun ömürlü fotoğraf baskıları alıyor. Kağıt boyutlarındaki çeşitlilik, kullanıcıları gün içindeki küçük anları hatırlamanın harika ve somut bir yolu olarak her gün bir fotoğraf baskısı almaya davet ederek dijital hafızalara hapsolan anılara meydan okuyor. 

SELPHY QX20, kullandığı boya süblimleşme teknolojisiyle mürekkep kartuşlarına ihtiyaç duymadan izsiz ve yüksek kaliteli fotoğraflar yazdırmayı başarıyor; üstelik solma etkisine karşı koymak için de üzerine kaplama ekliyor. Kolayca taşınabilen yapısı, dahili pili ve Wi-Fi uyumluluğu ile tamamlanan bu fotoğraf yazıcısı, kompakt boyutuyla çantaya rahatça sığarak adeta bir yol arkadaşı oluyor. Bu sayede anıları tam da yaşandığı yerde somut hatıralara dönüştürmek için gidilen her yere taşınabiliyor; hikayelere ortak oluyor. 

TEKNOFEST Adana'ya yöresel kıyafet ve kostümlerle katıldılar TEKNOFEST Adana'ya yöresel kıyafet ve kostümlerle katıldılar

Kağıt boyutu seçiminin yanı sıra özel anılara damga, filtre, kenarlık ve metin gibi eğlenceli sanatsal dokunuşların eklenebildiği SELPHY Photo Layout App ile uyumlu çalışan SELPHY QX20, yaratıcılığa yeni bir soluk getiriyor. Örneğin; doğum günü yemek masasında davetliler için oturma yeri belirleme kartı olarak kullanmak için selfie'li bir karta doğum günü temaları ekleyebilir veya el yapımı bir Sevgililer Günü hediyesine ekleyeceğiniz kişiselleştirilmiş fotoğrafınızla böylesine unutulmaz günleri daha da özel hale getirebilirsiniz. Yazılım güncellemesiyle eklenen kolajlar, çerçeveler ve özelleştirilebilir kenarlıkları da kullanıma sunan SELPHY QX20, yeni kenardan kenara baskı özelliği sayesinde de artık her baskıya daha fazla anı sığdırılabiliyor. 

Muhabir: ERAY AKSOY