Halkbank web
Ekonomi Kaynak: Ahmet Münir EREN 03.05.2024 10:00 Güncelleme: 03.05.2024 11:22

Trendyolmilla yeni uygulamasını Hadise'li reklam filmiyle tanıttı

Trendyolmilla, "Kendini Yansıt" mottosuyla farklı tarz ve beklentilere uygun, erişilebilir fiyatlı koleksiyonlarını kullanıcılarla buluşturduğu yeni uygulamasını, ünlü sanatçı Hadise ile çektiği reklam filmiyle tanıttı.
Trendyolmilla yeni uygulamasını Hadise'li reklam filmiyle tanıttı

Trendyolmilla, “Kendini Yansıt” mottosuyla farklı tarz ve beklentilere uygun, erişilebilir fiyatlı koleksiyonlarını kullanıcılarla buluşturduğu yeni uygulamasını, ünlü sanatçı Hadise ile çektiği reklam filmiyle tanıttı.

Trendyolmilla, herkesin kendinden bir parça bulduğu ürünlerini kullanıcılarla buluşturduğu yeni uygulamasını ünlü sanatçı Hadise ile tanıttı. Hadise’li reklam filmi, Trendyolmilla’nın “Kenini Yansıt” mottosundan ilham alıyor. 

Trendyolmilla’nın farklı tarzların buluşma noktası olma özelliğinden yola çıkan reklam filminde Trendyolmilla, Trendyol Man, Trendyol Curve, Trendyol Modest ve Edit by Trendyol markalarının karakteristik özelliklerini temsil eden oyuncular yer alıyor. Hadise, Trendyolmilla ile herkesi kendi tarzını yansıtmaya çağırıyor.  

Farklı tarzlar, erişilebilir fiyatlar

Trendyolmilla, erişilebilir fiyatlarla kullanıcıları en son moda ürünlerle buluşturuyor. Trendyolmilla uygulaması ile tek tıkla en yeni ürünler, özel konsept koleksiyonlar, en popüler kategoriler kolaylıkla incelenebiliyor. Kampanyalı ürünler, özel fiyatlar ve son fırsatlar ile herkes, tarzını yansıtacak ürünlere avantajlı önerilerle ulaşabiliyor. Trendyolmilla, influencer iş birliklerine yer verdiği uygulama içi videolarla da herkesi farklı kombin fikirleri ile buluşturuyor. 

Trendyolmilla 1- 15 Mayıs tarihleri arasında platformdan ilk kez alışveriş yapacaklara özel kampanyası ile de 750 TL ve üzeri alışveriş yapan kullanıcılara 100 TL indirim ve ücretsiz kargo imkânı sunuyor.

“Made in Türkiye” imzalı son moda ürünler

Yerli ürünleri ve üreticileri destekleyerek yurt dışına ulaştıran, kadın girişimciliğini ve istihdamını güçlendirmeye katkı sağlayan Trendyol, bu anlayışını Trendyolmilla’ya da taşıyor. Trendyolmilla uygulaması Google Play ve Apple Store uygulama mağazalarından kolaylıkla mobil cihazlara indirilebiliyor. Trendyolmilla’ya ayrıca https://www.trendyol-milla.com/ adresinden de ulaşılabiliyor. 

 

 Trendyolmilla’nın yeni reklam filmini izlemek için tıklayınız.

Reklam Künyesi

Reklamveren: Trendyolmilla

Reklamveren Prodüksiyon Danışmanı: Hilal Erdebil
Reklam Ajansı: Havas İstanbul

CCO: Volkan Dalkılıç
Kreatif Direktör: Eray Hökelek
Kreatif Ekip Liderleri: Hüseyin Gündüz, Gizem Arlı Sirkeci 

Kreatif Ekip: Semih Talha Türk, Muhammet Avşar, Arda Tokatlıoğlu
Trafik Direktörü: Enhar Giritli Baydar
Ajans Prodüksiyon Direktörü: Sıla Salgın
Ajans Prodüktörü: İdil Yalçınöz
Müşteri İlişkileri Direktörü: Yağmur Erengül
Marka Direktörü: Yeşim Tamuroğlu Kaya
Marka Ekibi: Ceren Doğaner, Meleknaz Uysal

Stratejik Planlama: Oğulcan Türe
Prodüksiyon Şirketi: Depo Film
Yönetmen: Elif Kalkan
Görüntü Yönetmeni: Firar Güney Kayran
Post Prodüksiyon: Post Garden

Fotoğraf: Emre Ünal- PPR İstanbul
Müzik Düzenleme: FFW