​HERKES İÇİN ADİL BİR ADALET

Aslıhan AKDAĞ TÜRKER
Tüm Yazıları
Havalarda uçuşan dolarlar, kahvelere koyulan altınlar, dozerler ile bahçeye dökülen güller, uçaklar, Fenerbahçe Spor Kulübü ile imzalanan sponsorluklar, insanların gözüne sokulan bir sürü aşırılıklar derken sonunda olacağı buydu.

Havalarda uçuşan dolarlar, kahvelere koyulan altınlar, dozerler ile bahçeye dökülen güller, uçaklar, Fenerbahçe Spor Kulübü ile imzalanan sponsorluklar, insanların gözüne sokulan bir sürü aşırılıklar derken sonunda olacağı buydu. Tabi ki Polat Ailesi’nden bahsediyorum. İnsanların geldikleri yeri unutup, sadece rüyalarında görebilecekleri hayatlara usulsüz şekilde kavuşunca kendilerini bozmaları çok şaşırtıcı. 

Türkiye’nin nice köklü zengin aileleri, zengin sanatçıları, zengin oyuncuları, zengin sporcuları, zengin yapımcıları var. Hiçbirinden bir gün bile böyle saçma sapan davranışlar görmedik. Eminim ki zengin psikolojisi böyle bir şey değil. Yine mevzu dönüp dolaşıp ahlak ve eğitime geliyor be kardeşim. İster yoksul, ister zengin ol ama eğitimli ol, ahlaklı ol. Sonradan görmeliğin bile yazılı olmayan kuralları vardır yahu. Uçsuz bucaksız o paraları milletin gözüne sokarak, insanları aşağılayıp bakın ben zenginim lüks bir hayat yaşıyorum diye bağırırsan olacağı buydu. Yani Allah’ın sopası yok ki dedikleri tam olarak bu oluyor. Eee bir de kardeş Sıla var, sosyal medyada canlı yayın açıp, birilerine tehdit savuran, yasaklı madde kullanıyorum diye bağıran, kendi cinsel organına vura vura kadınlığını ayaklar altına alan cümleler kuran kardeş Sıla... Ahh edep nasıl bir şey bir bilseler keşke. Umarım bu insanlar hak ettikleri gerçek cezayı alırlar ve kendileri gibi birçok kişiye de örnek olurlar. Ben nedense bu konuda adaletin eksik kalacağını düşünüyorum. İki ay sonra eski hayatlarına dönüp, daha küstah, daha görgüsüzce yaşamaya devam edecekler. Artık tehditlerine, ağzına çeyrek altınları alıp tükürerek devam ederler. Bu konuda adalet beni şüpheye düşürse bile, Avukat Feyza Altun’a güvenim sonsuz. Dilerim ki hepsinin kökünü kazır ve bu tip modellere çok büyük bir örnek olur.