Türkiye'nin lider fintek şirketi United Payment'ın iştiraki Up Bilişim Enerji, akaryakıt ve lojistik sektöründeki mobilite hizmetlerini daha da genişletmek amacıyla mobilite hizmet sağlayıcı DKV Mobility ile anlaşma imzaladı. Türkiye dışında yaklaşık 68.000 akaryakıt istasyonu ve 832.000 elektrikli şarj ağı ile binlerce firmaya ve milyonlarca araca akaryakıt ve elektrikli şarj hizmeti veren DKV Mobility, mobilite alanında Up Bilişim Enerji ile iş birliği yaptı. İş birliği ile Up Bilişim Enerji, DKV MOBILITY kullanıcılarına birçok avantaj sunacak. Buna göre; DKV Mobility'nin Türkiye'de hizmet verdiği istasyonlarda, kullanıcılar için indirim ve vade kolaylığı gibi fırsatlar sunulacak. 

Yakıt yönetimi ve temassız ödeme 

 

2021 yılında kurulan Up Bilişim Enerji, kurumsal akaryakıt satışları başta olmak üzere mobilite ürünlerine ihtiyaç duyan şirketlerin filo yönetim sistemleri için finansal ve teknolojik çözümler üretmektedir. Yakıt tüketimlerini mobil uygulama üzerinden anlık olarak takip etmeyi mümkün kılan Up Bilişim Enerji, firmalara özel ödeme planları ve indirimler sunarken, akaryakıt alımlarında 'Temassız' olarak araçtan inmeden ödeme kolaylığı sağlıyor. Ayrıca uygulama içerisinde yer alan cüzdan sayesinde ödeme yapılmak istenen kartlar uygulama içerisinde tanımlanarak ödemelerin hızlı ve rahat bir şekilde tamamlanması sağlanıyor. Up Bilişim Enerji, b2b çözümler ve teknolojik altyapı hizmetleri de sunmaktadır.

Procat ve LC Waikiki’den müşteri deneyiminde yeni bir dönem başlatan iş birliği Procat ve LC Waikiki’den müşteri deneyiminde yeni bir dönem başlatan iş birliği

Elektrikli araçlara özel çözümlerini ve mobilite hizmetlerini genişletecek

90 yıllık geçmişe sahip Avrupa’da pek çok ülkede ofisi bulunan köklü bir Alman şirketi olan DKV Mobility, yakıt ve elektrikli şarj ikmal hizmetlerinin yanı sıra birçok ülkede kesintisiz yol geçiş ücretleri, tamir ve bakım hizmetleri, otopark ve yıkama gibi birçok mobilite hizmeti sunuyor. Up Bilişim Enerji, DKV Mobility ile ilk etapta şu ki; satın alma, finans, teknoloji ve yeni pazarlar konusunda iş birliği yapacak. İş birliği sayesinde yaygın bir istasyon ağı ile yurt dışından ülkemize gelen araçlara akaryakıt ikmali sağlanacak. DKV Mobility müşterileri, Up Bilişim Enerji iş birliği ile DKV Mobility'nin Türkiye sınırları içerisinde global olarak 832.000 adet elektrikli araç şarj ağını genişletme rolünü üstlenerek lojistik firmalarının elektrikli kamyon ve çekici kullanmasının önünü açmayı da hedefliyor. Ayrıca Up Enerji mobil cüzdan kullanıcıları yurt dışına çıktıklarında DKV Mobility'nin 68.000 akaryakıt ağını ve 832.000 (Tesla dahil) ağını başka hiçbir mobil uygulama kullanmadan kullanabilecekler. 

Muhabir: ERAY AKSOY