Güzellik

Ünlü isimleri buluşturan davet

Cilt bakımının aktif maddelerini saç bakımına entegre eden Alerma markası, önceki gün ünlü televizyoncu Ferruh Taşdemir'in eşi Eftelya Taşdemir ile İrem Genç'in ev sahipliğinde Ortaköy'de bulunan Ruby'de düzenlediği lansman partisi ile ürünlerini tanıttı.

Abone Ol

 Temiz içeriklerle üretilen saç bakım ürünlerini inceleyen davetliler, uzmanlardan da bilgiler aldılar. Eftelya Taşdemir ve İrem Genç'in sahibi olduğu Alerma'nın davetine, magazin ve cemiyet hayatının ünlü isimleri katıldı. Oktay Kaynarca, Burcu Kıratlı, Bade İşçil, Yasmin Erbil, Bekir Aksoy, Serkan Şengül, Ali Gürsoy ve Hande Demir gibi isimler, düzenlenen lansmana katılarak dostlarına destek oldular.

ERKEKLERİN HAZIRLANMASI UZUN SÜRÜYOR

Lansmana katılan Bade İşçil, gazetecilerin sorularını yanıtladı. İşçil, hazırlanmaya diğer kadınlar kadar çok vakit harcamadığını dile getirerek, "Normal bir hazırlık için ne kadar zaman gerekiyorsa benim hazırlanmam o kadar sürer. Eskiden daha uzun sürerdi. Erkekler'e ne oldu? Eskiden jöle sürerlerdi, şimdikiler fena. Metroseksüel hikayesi değil bu artık. Çok uzun sürüyor erkeklerin hazırlanması" diyerek güldü.

AŞK YOK!

Oyuncu Burcu Kıratlı, "Benim yakın arkadaşımın Eftelya'nın çıkardığı bir ürünün lansmanı. Toplantıdan çıktım ve hemen buraya geldim." dedi. Kıratlı, "Güzelliğinize nasıl dikkat edersiniz?" sorusuna, "Ben saçlarıma ve cildime çok önem gösteririm. Senelerdir aynı şampuanı kullanırım. İnsanlara tavsiyem bol bol su içsinler. En güzel cilt bakımı su içerek yapılır." diye yanıt verdi. Kıratlı, aşk soruları karşısında "Bu kısmet ya. Herhalde bir gün bir yerde olacaktır diye düşünüyorum. Bir şey hissettiren şimdilik yok" diyerek kalbinin boş olduğunu dile getirdi.

RAHATSIZ OLDUĞUM ŞEYLER OLUYOR

Yasmin Erbil de lansmana katılan ünlü isimler arasındaydı. Erbil, sevgilisi Yiğit Poyraz hakkında, "2 yıl oldu, çok mutluyum. Utanıyorum ben bu konu açıldıkça. En uzun tatilimizi de Bali'de yaptık. 17 günlük muhteşem bir tatil yaptık" dedi. Mehmet Ali Erbil'in sevgilisi Gülseren Ceylan hakkındaki sorulara kızı Yasmin Erbil, "Son paylaşımlardan sonra ben artık konuşmak istemiyorum. Tam barışıcak gibi oluyoruz sonra yine bir şey patlıyor ve ben yine sinirleniyorum. Gittiğimde görüyorum kendisini de evde ama her zaman mesafemi koruyan birisiyim ben. Maalesef canlı yayınları ve paylaşımları görüyorum. Rahatsız olduğum şeyler oluyor, babamla aramı da bozmak istemiyorum. Bazı hareketler çok "cringe" geliyor." diye yanıt verdi.

ONLAR EN GÜZELİNİ YAPAR

Oktay Kaynarca da lansmana katılan ünlü isimler arasındaydı. Kaynarca, "Çok sevdiğim iki kardeşim bir ürün çıkardı. Çok güzel bir operasyon yaptılar. Bizde o operasyona katılım sağladık. Onlar en güzelini yaparlar" dedi. Oktay Kaynarca, kadınların yaptığı en maskülen erkekler listesinde 5. sırada olması hakkında ise, "Yaşasın be! Budur! Böyle bir sonuç çıkması güzel olmuş." diyerek güldü