Kurşun Yarası, Çemberimde Gül Oya, Hatırla Sevgili, Asi, Gönülçelen gibi pek çok yapımda proje tasarımcısı ve yapımcı olarak görev alan Yönetmen ve senarist Tomris Giritlioğlu, İstanbul'da tedavi gördüğü hastanede 67 yaşında yaşama veda etmişti. Kanserle verdiği uzun mücadelenin ardından hayata gözlerini yuman ünlü isim önceki gün Nişantaşı Teşvikiye Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı. 

Tomris Giritoğlu'nu son yolculuğunda Cansel Elçin, Zeynep Tuğçe Bayat, Fırat Tanış, İlker Kaleli, Begüm Birgören, Belçim Bilgin gibi dostları yalnız bırakmadı. 

Tomris Giritoğlu'nun naaşı memleketi Hatay Antakya'da defnedilecek. 

Zeynep Tuğçe Bayat "Bu hastalığa yakalandığından beri Cansel ile yanındaydık, Gönülçelen'de bizi Cansel ile buluşturduğu için ben de apayrı bir yeri var."

Ünlü çiftin bebeği göründü Ünlü çiftin bebeği göründü

Fırat Tanış "Zaman zaman görüşüyorduk, aynı mahalledeydik, başımız sağolsun çok kıymetli biriydi."

Begüm Birgören "Çok başka bir insandı, sıradan biri değildi, Televizyonda çok kıymetli hikayeler anlattı, benim kariyerim onun sayesinde başladı."

İlker Kaleli "Çok önemli bir değerdi, başımız sağolsun."

Belçim Bilgin "Çok kişinin hayatını değiştirdi, onu tanımlamak kelimelerle anlamsızlaşır. Onu çok seviyorum ve çok özleyeceğim." 

Muhabir: MAZLUM AYDIN