Güzellik

Sonbaharda Doğanın Sıcak Tonları TENCEL™ ile Gardıroplarınızda

Sonbaharın kendini hissettirmesiyle birlikte gardıroplarda mevsime uygun yenilenme dönemi de geldi. Bu sonbaharda, şıklık kadar fonksiyonel ve çevre dostu seçimleri de dolabınıza ekleyerek değişimin öncülerinden olun.

Abone Ol

  • Sonbaharın kendini hissettirmesiyle birlikte gardıroplarda mevsime uygun yenilenme dönemi de geldi.
  • Bu sonbaharda, şıklık kadar fonksiyonel ve çevre dostu seçimleri de dolabınıza ekleyerek değişimin öncülerinden olun. 
  • TENCEL™ elyafların kullanıldığı kumaşlarla doğal kuruluk hissini destekleyip, uzun süreli yumuşaklık ve pürüzsüzlüğü garanti ederken sonbaharda doğa dostu bir gardıroba katkı sağlayın.

Hava sıcaklıklarının düşmesi ve sonbaharın kendini hissettirmeye başlamasıyla birlikte gardıroplarımızda değişiklik yapmanın zamanı geldi. Yazın canlı renkleri, yerini sıcak tonlardaki trikolara, hırkalara, rahat pantolon ve trençkotlara bırakmaya başladı. Mevsimin değişen hava koşullarına uygun, konforlu ve işlevsel giysiler de en çok tercih edilen parçalar arasında yerini aldı. Mevsime uygun parçalarla gardırobunuzu yenilerken, şıklığın yanında fonksiyonel ve doğa dostu seçimlerinizle de bu sonbaharda değişimin öncülerinden olabilirsiniz.

Her mevsime uygun nem kontrolü 

Kontrollü ve sertifikalı ağaç ham maddesinden elde edilen selülozik kökenli TENCEL™ elyafların kullanıldığı kumaşlar nemin emilmesine ve salınmasına olanak tanıyarak doğal kuruluk hissini destekliyor. Bu etkili nem kontrol özelliği, ciltte daha kuru bir mikro iklim sunarak kullanıcının termal konforunu artırıyor. Böylece her mevsim nem kontrolünü mümkün kılıyor. TENCEL™ Lyocell ve Modal elyaflarla üretilen kumaşlar, doğal olarak yumuşak dokuları ve pürüzsüz yüzeyleriyle de dikkat çekiyor. Sadece ince kumaşlarda değil sonbahar için uygun olan kumaşlarda da aynı yumuşaklığı ve pürüzsüzlüğü garanti ediyor.

Koleksiyonlarında TENCEL™ Lyocell elyaflarla hazırlanan ürünler kullanan Jimmy Key, jogger ve sweatshirtler ile mevsime rahat bir geçiş yapıyor. TENCEL™ Modal elyaflar ise kumaşların tekrarlanan yıkamalardan sonra bile yumuşaklığını korumasına yardımcı oluyor. Tüm sürdürülebilirlik çalışmalarını Key for Life çatı programı altında yürüten Jimmy Key’in TENCEL™ Modal elyafları içeren ComfyMood Koleksiyonu ise yumuşak dokuları, rahat stiliyle kullanıcılara kendini iyi hissettiren bir deneyim sunuyor. Giyim ve denim markası Mavi ise sweatshirtler, eşofman altı, gömlek ve denimin bulunduğu sonbahara uygun pek çok üründe nefes alma özelliği, uzun yıkamalarda dahi rengini koruyan yapısı ve cilde nazik dokunuşu nedeniyle TENCEL™ Modal ve Lyocell elyafları kulllanıyor. Mavi, sürdürülebilirlik vizyonunu destekleyen bu elyaflar sayesinde Lux Touch koleksiyonunda TENCEL™ elyaflarını tercih eden markalar arasında geliyor.