Ahmet Selçuk İlkan yıllar sonra oğluyla görüntülendi Ahmet Selçuk İlkan yıllar sonra oğluyla görüntülendi

Tek başına alışveriş yapmaya gelen Ünal, eksiklerini tamamladıktan sonra gazetecilerin fotoğraf isteğini geri çevirmedi. Son günlerde ülkemizde yaşanan olaylarla ilgili üzüntüsünü dile getiren Ünal, "Bu durumları aklım almıyor, çok acı ve çok üzücü. Görüntüler ve yaşanılanlar herkesi olduğu gibi beni de derinden sarstı." dedi.

Kendi yaşadığı bir olaya da değinen Ünal, yıllar önce anonim bir kişi tarafından uzun süre takip edildiğini anlattı. "Gittiğim defilelerde fotoğraflarımı çekip beni kaçıracağına dair tehditler savuruyordu. Şikayetçi oldum ve polis kısa sürede olaya müdahale etti. Kişi hapis ve uzaklaştırma cezası aldı. Sadece mahkeme süreci olduğu için mağdur tarafın da kişisel bilgileri karşı tarafa gidiyor, bunun değişmesi lazım." dedi.

Günümüzde sosyal medyada şikayetçi olmayın ilgilenilmiyor diye bir algı oluştuğunu da dile getiren Simge Ünal, "Bu durum herkes için nasıl işliyor bilmiyorum ama benim yaşadığım olayda adli süreç işledi ve kendimi bu açıdan güvende hissettim. Kimse korkmadan şikayetçi olsun."

Muhabir: ERAY AKSOY