Çeyrek asrı geride bırakmaya hazırlanan fuar, aralarında Türkiye’nin ve dünyanın lider markalarının da olduğu 300 firma ile, 100’e yakın ülkeden 25 binden fazla ziyaretçiye Tüyap Beylikdüzü’nde ev sahipliği yapacak. 31 Ekim – 03 Kasım tarihlerinde gerçekleşecek olan SIGN İstanbul 2024’te sektördeki tüm yeni makine, ekipman, reklam malzemeleri ve teknolojileri vitrine çıkacak.

SIGN İstanbul’la bir arada düzenlenecek olan PROMOGIFT İstanbul fuarının önemini vurgulayan Fuar Direktörü Seda Bozkurt; “Eş zamanlı düzenlenen iki fuar, katılımcı ve ziyaretçiler için büyük bir ticaret sinerjisi oluşturacak” dedi.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı 12 yeni YEKA belirledi Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı 12 yeni YEKA belirledi

Beş kıtadan binlerce alıcının, makine parkurlarını yenilemek, yeni iş birlikleri kurmak ve alternatif ticaret kanalları oluşturmak için 31 Ekim’de başlayacak SIGN İstanbul’a geleceğini vurgulayan Fuar Direktörü Seda Bozkurt; “Bu yıl da eş zamanlı düzenlediğimiz kurumsal reklam ve tanıtım ürünleri fuarı PROMOGIFT İstanbul ile beraber her iki fuarımız, katılımcı ve ziyaretçiler için önemli paylaşımlara ve ticaret fırsatlarına ev sahipliği yapacak” dedi.

SIGN İstanbul’un bu fuarla birlikte sektöründe çeyrek asrı geride bırakacak olmasına da değinen Bozkurt, 25. Yıl kutlamaları için özel sürpriz etkinlikler hazırladıklarını söyledi. Endüstriyel Reklam ve Dijital Baskı Endüstrisi’nin tüm yenilikleri bir arada sergilenecek Sahip olduğu ürün çeşitliliği ile alanında dünyanın en önemli ticaret buluşmalarından birisi olan Uluslararası Endüstriyel Reklam ve Dijital Baskı Teknolojileri Fuarı SIGN İstanbul’da dijital baskı, tekstil baskı ve transfer baskı ile serigrafi makineleri, boyalar, endüstriyel reklam ürünleri, lazer makineleri, CNC Router ve Frezeler, LED sistemleri, reklam ve baskı malzemeleri, tasarım ve grafik, görsel iletişim ve sergileme ürünleri, 3D baskı sistemleri gibi oldukça geniş bir yelpazede yenilikler ziyaretçilerle buluşacak.

Kaynak: Haber Merkezi