Yoğurtçu Parkı’nda düzenlenen festival, birçok alanda atölye çalışması sunarken, sanatseverler için sanatçılarla birebir iletişim kurma fırsatı da sundu. festival, bu yıl da büyük bir ilgiyle karşılandı ve yoğun katılımla başarıyla tamamlandı.

"2025 Turizm Başkenti" Erzurum'da yeni turizm rotaları oluşturuldu "2025 Turizm Başkenti" Erzurum'da yeni turizm rotaları oluşturuldu

Birbirinden renkli ve öğretici çizim atölyeleri ile ziyaretçilerini ağırlarken, Kadıköy Belediyesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen festivalde, iP Academy Wacom işbirliği ile de dijital deneyim atölyeleri düzenledi. Festivalin ilk gününde Elif Nur Öztekin’in Kaygı Çizim Atölyesi ile başlayan etkinlikler, Duygu Su Mustafaoğlu ile Çizgiler ve Çamur başlıklı iki etaptan oluşan Seramik Üzerine İllüstrasyon Atölyeleri ile devam etti.

Festivalin ikinci gününde, Pınar Akıncı ile Suluboya Hayal Şehri Atölyesi, Nazikeda Kaya ile Animasyona Giriş Atölyesi, Betül İlter ile Lekelerle Yaratıcı Çizim Atölyesi düzenlenirken, kapanış gününde ise Sabriye Sofu ile Suluboya Ebeveyn Çocuk Atölyesi, Selin Türkü Birben ile Karakter Tasarım Atölyesi ve Ece Temizel ile Linol Baskı Atölyesi düzenlendi.

Muhabir: ERAY AKSOY