13 gündür hapşırma nöbeti geçiren kadın tedavi olmak istiyor 13 gündür hapşırma nöbeti geçiren kadın tedavi olmak istiyor

Batı Anadolu Sağlık Turizmi Derneği tarafından düzenlenen Sağlık Turizminin Parlayan Yıldızı İzmir Zirvesi başladı.

Zirvenin açılış konuşmasını yapan İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Pınar Okyay, “Biz, İzmir’iz. Her olayda olduğumuz gibi sağlık turizminde de farkımızı ortaya koymalıyız. En kaliteli hizmeti, bilimsel ve etik bir çerçevede sunma sorumluluğumuz önceliğimiz. Bu nedenle, bu toplantılarda sektörün ne kadar ve nasıl büyüyeceği, görünürlüğünün nasıl artırılacağı kadar, zor konuları da konuşabilmeliyiz.” diye konuştu.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Cemil Tugay’ın Sağlıklı Kentler Birliği Başkanı olduğunu hatırlatan Okyay, “İzmirimiz, coğrafi olarak stratejik konumu, ulaşım kolaylıkları, tarihi gü ellikleri, termal kaynakları, zengin sağlık altyapısı, uluslararası düzeyde sağlık işletmeleri, nitelikli sağlık personeli ve destekleyici diğer kaynakları sağlık turizminde önemli bir konumundadır. Bu toplantının, kentimizin potansiyelin nasıl daha iyi kullanılacağı ile ilgili iyileştirmeler ve yeni yaklaşımların geliştirilmesinde önemini İzmir Büyükşehir Belediyesi olarak biliyoruz.” dedi.

Kaynak: (Hibya Haber Ajansı)