Magazin

Onu masum yüzüyle tanıdık! Hakkındaki iddialar vahim

Hakkında Discord platformunda suç örgütleriyle çalıştığı iddiaları konuşulan Ecrin Su Çoban'la ilgili öyle bir iddia var ki, duyanlar şaştı kaldı!

Abone Ol

17 yaşındaki Ecrin Su Çoban'ın, Discord platformu üzerinden suç örgütleriyle birlikte çalışıp dolandırıcılık yaptığı iddia edildi. Peki bu iddialar doğru mu? 

DEPREMZEDELERİ BİLE DOLANDIRILMIŞ!

Ecrin Su Çoban'la ilgili vahim iddialardan biri ise, yüzyılın felaketi olarak görülen Türkiye'deki depremlerden sonra nakliyat şirketi kurdurup depremzedeleri dolandırdığı yönünde. Binlerce insanımızı kaybettiğimiz depremlerden sonra, tüm Türkiye tek yürek olup deprem bölgesine yardım yapmak için seferber olmuştu.

ECRİN SU ÇOBAN İDDİALAR İÇİN NE DEDİ?

Ecrin Su Çoban söz konusu iddialar ardından açıklama yaparak; "Hakkımda ortaya atılan tamamı asılsız ve hayal ürünü olan iddialara itibar etmeyiniz. Bu iddiaları ortaya atanlar hakkında ailem ile birlikte suç duyurusunda bulunduk. Gerekli açıklamayı avukatım ile birlikte detaylı bir şekilde vereceğimiz bilmenizi isterim" dedi.

ECRİN SU ÇOBAN KİMDİR?

Ecrin Su Çoban, 11 Kasım 2006 tarihinde doğmuş, genç bir Türk şarkıcı ve oyuncu. Çocuk yaşlardan itibaren müzik ve oyunculukla ilgilenmeye başlayan Ecrin Su Çoban, özellikle sosyal medya platformlarındaki etkinlikleri ve katıldığı televizyon projeleri ile tanınıyor. Henüz küçük yaşlarda olmasına rağmen müzik videoları ve şarkıları geniş bir izleyici kitlesine ulaştı.

Projeleri ve Kariyeri:

  • Müzik Kariyeri: Ecrin Su Çoban, küçük yaşta müziğe olan ilgisini keşfederek şarkılar çıkarmaya başladı. Çeşitli çocuk şarkıları ve pop müzik tarzında parçalar yayınladı. Çocuklara yönelik etkinliklerde ve konserlerde sahne alarak da bilinir.
  • Oyunculuk: Birçok çocuk ve gençlik dizisinde de rol aldı. Genç yaşta başladığı oyunculuk kariyerini müzikle birlikte yürütüyor.
  • Sosyal Medya Etkisi: Çoban, YouTube, Instagram ve TikTok gibi sosyal medya platformlarında geniş bir takipçi kitlesine sahip. Bu platformlarda müzik videoları ve günlük hayatına dair içerikler paylaşıyor.