NetWork, Western teması ile harmanladığı Sonbahar/ Kış koleksiyonunda özgün tasarımlar ve detaylarla denim ürünler ön plana çıkıyor. İkonik denimler, püsküllü ceketler, animal desenli çantalar ve kovboy botları; gardıroplarınızda, geçmişin ruhunu ve bugünün yenilikçi çizgisini özgürlük ve sınırları kaldırarak yorumluyor.

Sezonun yükselen trendi Western temasını yansıtan NetWork tasarımları, modern şehir hayatında dikkat çekmeyi ve stili ile fark yaratmayı sevenlere göre geniş bir ürün yelpazesi sunuyor. 

Modern Şehir Hayatında Cesur ve Zamansız Parçalar

Kadın koleksiyonunda Western teması ve animal print desenler özgün tasarımlarla denim ürünlerde ön plana çıkıyor. Trok detayları ile zenginleştirilmiş denim ceket, pantolon, etek ve elbiseler stiliyle ön plana çıkmak isteyenlerin vazgeçilmezi arasında yerini alıyor. 

Türkiye’de kadınların yüzde 26’sı yıllık meme kontrolü yaptırıyor Türkiye’de kadınların yüzde 26’sı yıllık meme kontrolü yaptırıyor

Acı kahve tonlarının hâkim olduğu animal detaylar koleksiyona hem şıklık hem de özgünlük katıyor. Animal desenli deri ceketler ve püsküllü gömlekler, raw yıkamalı denimler ile kusursuz bir uyum sağlıyor. Düğmeli ve nakışlı denim gömlek, işlemeli denimleri kovboy botlarla tamamlayarak stilinizi sizi öne çıkarıyor.

NetWork’ün erkek koleksiyonunda, Western esintileri ve doğal desenler dikkat çekici bir uyumla denim ürünlere yansıyor. Denim ceketler, yaka detaylı denim gömlekler ve klasik kesim pantolonlar, şehir hayatında özgün bir stil yakalamak isteyen erkeklerin vazgeçilmez tercihleri arasında yer alıyor.

Koleksiyonun ana temasını oluşturan derin kahve tonları, doğal ve çarpıcı desenlerle birleşerek zamansız bir şıklık sunuyor. Süet trençkotlar, yıkanmış denim pantolonlarla mükemmel bir denge kurarak modern şehir yaşamına Western dokunuşu getiriyor. Her detayında NetWork erkeğinin güçlü, özgüvenli ve şıklığa önem veren stili ön plana çıkıyor.

NetWork, Western modasına modern ve şık bir dokunuş kattığı koleksiyonla, stil sahibi kadınların ve erkeklerin gardıroplarına zamansız parçalar sunmaya devam ediyor. Yeni sezon koleksiyonunu keşfetmek için NetWork mağazalarına ve NetWork Online’a davetlisiniz.

Muhabir: ÖZLEM PALA