Magazin

Modern zamanın Fatma Girik'i

Kanal D'de ekrana gelen 'Yalan' dizisinde oynayan başarılı oyuncu Aslıhan Güner, Metropol İstanbul'da görüntülendi.

Abone Ol

Tarzıyla dikkat çeken oyuncu, The Galliard Brasserie'de yemek yedi. Güner, "En güzel aldığınız iltifat ne oldu?" sorusuna, "Modern zamanın Fatma Girik'i diyorlar. Bu iltifat çok hoşuma gidiyor. Sosyal medyada da çok yorum almaya başladım. Çok gurur verici ve mutlu oluyorum" cevabını verdi. 


'Puzzle gibiyiz, birbirimizi tamamlıyoruz'
Dönüm noktası eşi Mert Kılıç'la karşılaşma anı olduğunu belirten Güner, "Hayat arkadaşımı ve ruh eşimi bulduğum andı. O anı hiç unutmuyorum" dedi. Oyuncu, "Eşinizin en sevdiğiniz özellikleri neler?" sorusuna, "Mert'in her şeyini seviyorum. Puzzle gibiyiz, birbirimizi tamamlıyoruz. O her şeyi halleder bu güveni çok seviyorum" diye cevap verdi. "Bonkörümdür" diyen Güner, "Çalışıyorum ve rızkım var benim. Bana nasip edilen parada başkalarında rızkı olduğunu düşünüyorum. Ailem, arkadaşlarım, paraya muhtaç olan insanlar ve sokak hayvanlarıyla paramı paylaşmayı severim. Kendimi çok iyi hissediyorum bunları yapınca. Biri benden borç para isterse borç olarak vermiyorum, hediye ediyorum. Benim yapımda borç alma ve verme yok" ifadelerini kullandı. 


'Mutfak benim için terapi alanı'
Mutfakla arasının iyi olduğunu söyleyen oyuncu, "Yemek yapmayı çok seviyorum. Ama yemeyi daha çok seviyorum. Kilo aldığım dönemler oluyordu. Sonra doğru beslenme yönetimini bularak devam ettim. Sağlıklı şeyler tüketiyorum. Mutfak benim için terapi alanı" açıklamasını yaptı.