MediaMarkt, elektronik alışverişlerini daha keyifli, pratik ve sezgisel hale getirmek amacıyla yenilediği mobil uygulama ve MediaMarkt CLUB avantajlarını, DJ / Prodüktör Mahmut Orhan’ın reklam yüzü olduğu eğlenceli ve hareketli bir reklam filmiyle duyurdu. Reklamda, Mahmut Orhan canlı performansı sırasında hem müziğini hem alışverişini yaparken, MediaMarkt CLUB avantajlarıyla bol bol puan kazanıyor. 

Reklam filminde yenilenen uygulamayı kullanan Mahmut Orhan’ın deneyimi üzerinden, binlerce ürün içinden aranılan spesifik ürünü bulmanın, ödeme kolaylığı ve ürünü teslimatının son derece hızlı ve pratik hale geldiği vurgulanıyor. Müzik, dans ve eğlence dolu bir ortamda geçen reklam filminde, yenilenen MediaMarkt CLUB dünyasına gelenlerin, kampanyalardan herkesten önce haberdar olabildiğinin ve tüm alışverişlerinde puan kazanabildiğinin de altı çiziliyor. 

Savunma sanayisinde KOBİ'lerin yetenekleri SAHA'ya taşınıyor Savunma sanayisinde KOBİ'lerin yetenekleri SAHA'ya taşınıyor

Reklam filminin sonunda MediaMarkt, “Teknoloji budur! Kolay budur!” sloganıyla herkesi MediaMarkt uygulamasıyla yapabileceklerini keşfetmeye davet ediyor. 

Muhabir: AHMET MUHAMMER GÜNGÖR