Yeni Birlik Gazetesi
İstanbul
Parçalı bulutlu
9°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
ANKARA
00:00:00
İkindi vaktine kalan
İSTANBUL
00:00:00
İkindi vaktine kalan
Ara
Yeni Birlik Gazetesi Magazin Seren Serengil'den Kıvılcım Ural'a büyük şok! 'Öpüşme fotoğraflarını çocuklar görüp gülmüş'

Seren Serengil'den Kıvılcım Ural'a büyük şok! 'Öpüşme fotoğraflarını çocuklar görüp gülmüş'

Kaan Tangöze ile birlikteliği magazin gündemindeki sıcaklığını koruyan Kıvılcım Ural, Seren Serengil ve Cengiz Semercioğlu'nun sunduğu Duymayan Kalmasın programında büyük şok yaşadı. Serengil Ural'a, "Kaan Tangöze ile öpüşme görüntülerini Kaan'ın oğlu görmüş ve arkadaşları dalga geçmiş." diyerek Ural'ı dumura uğrattı.
Magazin

Kaan Tangöze ile birlikteliği magazin gündemindeki sıcaklığını koruyan Kıvılcım Ural, Seren Serengil ve Cengiz Semercioğlu'nun sunduğu Duymayan Kalmasın programında büyük şok yaşadı. Serengil Ural'a, "Kaan Tangöze ile öpüşme görüntülerini Kaan'ın oğlu görmüş ve arkadaşları dalga geçmiş." diyerek Ural'ı dumura uğrattı.

Seren Serengil, sunuculuğunu yaptığı Duyrmayan Kalmasın programında Kaan Tangöze'yi Seçkin Piriler'in elinden alan Kıvılcım Ural'ı bir hayli sıkıştırdı.

"ÖPÜŞME GÖRÜNTÜLERİNİZİ GÖRMÜŞ"
Seren Serengil, Seçkin Piriler ile Kan Tangöze'nin oğullarının yaşadığı tramvayı canlı yayında açık açık anlattı. Seren, Kıvılcım'a "Kaan ile senin öpüşme görüntülerini Kaan'ın oğlu bilgisayar dersinde görmüş. Arkadaşları fotoğrafı görünce dalga geçmişler. Çocuk Seçkin'e soruyormuş 'Evlenecekler mi?' diye sen bunlara ne diyorsun?" diyerek ne var ne yoksa anlattı.

KIVILCIM ŞOKE OLDU
Bu sözler karşısında neye uğradığını şaşıran Kıvılcım Ural, "Siz bunu nereden biliyorsunuz?" diyerek şaşkınlığını üzerinden atmaya çalıştı.

"ŞU AN BENİ SUÇLUYORSUNUZ"
Canlı yayında zor anlar yaşayan Ural, "Şu an tek taraflı beni suçluyorsunuz" diyerek Seren'in üzerine geldiğini söyledi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *