Güzellik

L'Occitane'dan birinci sınıf dokular, kokular, ambalajlar ve duyusal sürprizlerle dolu bir yılbaşı

Biyolojik çeşitliliği korumak için INRAE de Corsica ile ortaklık kuran L'Occitane' yılbaşına özel limited edition koleksiyonlarının ana başlığı Narenciye Yolu.

Abone Ol

Bu yılbaşı L’Occitane, Provence’tan ilham alan koleksiyon için ünlü ambalaj tasarımcısı Calicot-Paris ile bir araya gelindi. Calicoti Güney Fransa’nın geleneksel kır deseni “Toile de Jouy”u L’Occitane ambalajlarına uyguladı. L’Occitane’ın marka yüzü olan Aria Mia Loberti ise bu şenlikli yılbaşı yolculuğunun onur konuğu oldu. Loberti, L’Occitane’nın 20 yılı aşkın süredir engellenebilir körlükle ilgili verdiği mücadelenin de en büyük destekçisi.

 Narenciye yolundan gelen yılbaşı özel limited edition seriler
L’Occitane yılbaşına özel limited edition koleksiyonlarının ana başlığı Narenciye Yolu.

Duyulara şenlikli bir yolculuk yaratacak serilerin içinde sihirli turunçgil kumkuat, Luminciana limonu, Hindistan cevizi suyuyla yumuşatılmış yumuşak çiçeksi narenciye Combawa, gül ile karıştırılmış Meyer limonu, shea, badem bulunuyor.

Biyolojik çeşitliliği korumak için INRAE de Corsica ile ortaklık kuran L’Occitane’ın kumkuat serisinde cildi beslemek ve korumak için doğal yeşil bir enerji, Hindistan cevizi suyuyla yumuşatılmış yumuşak çiçeksi narenciye Combawa serisiyle rahatlama, Luminciana limonu ve çay özlerinin notalarıyla sakinlik, Meyer limonu ve gül ile mutluluk vadediyor.

Kumquat Limited Edition Hediye Seti – 5175 TL
Kumquat Hand Cream 150 ml
Kumquat Body Scrub 200 ml
Kumquat Light Body Cream 175 ml
Kumquat Shower Foam 200 ml

Citron Luminciana Limited Editon Hediye Seti – 4320 TL
Citron Luminciana Shower Oil 250 ml
Citron Luminciana Milk Concentrate 200 ml
Citron Luminciana Hand Cream 30 ml
Citron Luminciana Liquid Soap 300 ml

Combawa Limited Edition Hediye Seti -  2885 TL
Combawa Lip Balm 12 ml
Combawa Hand Cream 30 ml
Combawa Shower Cream 250 ml
Combawa Rich Body Lotion 240 ml

Rose Citron Meyer Limited Edition Hediye Seti – 5205 TL
Rose Citron Meyer EDT 50 ml
Rose Citron Meyer Body Cream 150 ml
Rose Citron Meyer Shower Gel 250 ml
Rose Citron Meyer Hand Cream 30 ml

Yıllarca keyifle yeniden kullanabileceğiniz yeni L’Occitane Advent Calendar, yılbaşının yaklaştığını müjdeliyor. Narenciye bahçelerinden geçen lüks bir tren seyahatinden ilham alan takvim, çok özel duyusal sürprizler içeriyor. Her detayı özenle hazırlanmış takvimlerin içini dilediğiniz hediyelerle doldurabilirsiniz.   

İkonik L’Occitane ürünlerinin seyahat boyları bu takvimde..
Klasik Yılbaşı Takvimi, yılbaşı sevincinin gerçek bir kutlaması kabul ediliyor. Provence ruhunu çağrıştıran büyüleyici çizimlerle tasarlanan takvim, en çok satan Badem Duş Yağı'ndan Shea Yağı El Kremi'ne kadar ikonik L'Occitane ürünlerinin minilerini içeriyor. 

L’Occitane en Provence Classic Calendar – 3400 TL

L’Occitane’dan yıllarca kullanılabilecek sürdürülebilir yılbaşı takvimi
L'Occitane'in sürdürülebilirliğe olan bağlılığı doğrultusunda, sınırlı sayıda üretilen 2024 Reusable Advent Calendar (Yeniden Kullanılabilir Yılbaşı Takvimi), çevre bilincine sahip alışveriş yapanlar için düşünceli bir seçim. İçinde özel bir ürün seçkisi yer alan takvimi ustaca katlanıp seyahat makyaj masasına dönüştürerek yıllarca kullanılabilirsiniz. Takvimin içinde ayrıca biribirinden özel farklı makyaj çantaları da bulmak mümkün.

Gözde cilt bakımı favorilerinden, Immortelle Divine Cream ve Immortelle Overnight Reset Serum'dan, vücut bakımı favorilerinden Almond Shower Oil ve Shea Butter Hand Cream'e kadar her önemli ürünü bulabiliyorsunuz.