Gelin Takımı filmine özel gösterim Gelin Takımı filmine özel gösterim

Yapımını Sinehane, yönetmenliğini Ekrem Arslan'ın üstlendiği "Kayıp Kamyon" filminin galası Tem Turkuvaz Medya Merkezi'nde gerçekleştirildi.

Turkuvaz Medya Grubu bünyesinde faaliyet gösteren Sinehane Film'in geçen yılki senaryo yarışmasında finale kalıp ödüle hak kazanan yapımın oyuncuları, ekibi ve davetliler gala gösteriminde bir araya geldi. Yönetmen Ekrem Arslan, gösterim öncesinde yaptığı açıklamada Sinehane'nin açtığı senaryo yarışmasının dereceye giren filmlerden birini hayata geçirdiklerini belirterek, "Amatör bir senarist arkadaşımız tarafından yazılan filmi senaryo geliştirmesini tamamladıktan sonra hayata geçirmeye karar verdik." dedi.

- "Oyuncularımızın hepsi harikaydı"

Yapımcı Koray Genç de filmin Sinehane'nin senaryo yarışmasında 1500 proje arasından ödüle hak kazanan beş projeden birisi olduğunu hatırlatarak, "Projenin bizim için şöyle bir güzel tarafı var. Hikaye sahibimiz ailesinin gerçekten yaşadığı bir hikayeyi bize yazarak gönderdi. Yazarımız aslında amatör bir yazardı ve biz onun ailesinin yaşamış olduğu hikayeyi beyaz perdeye taşımak için vesile olduk." ifadesini kullandı.

- "Bir kamyon duygumuz var"

Oyuncu Yetkin Dikinciler, "Kayıp Kamyon, içinden hayat geçen bir film. Biz kuşak çatışmasından bağ kurmaya, bağlanmaya, dayanışmaya, derdimize derman ararken ben ortağı olmaya niyet ettik bu filmin içinde. Umarım izleyicimizle de aynı şekilde dertleşebiliriz." diye konuştu.

Dikinciler, afişte bir kamyon olmadığını, bunun çok sorulduğunu belirterek, "'Kamyon nerede?' dediler, 'kayıp' dedik. Seyirciyi bekliyoruz, birlikte bulalım şu kamyonu. Arkasında da şu yazıyor. 'Bir kamyon duygumuz var.' Onları paylaşmak için buradayız." ifadesini kullandı.

Oyuncu Bülent Emin Yarar da "Söylenecek her şey söylendi, artık seyir zamanı diyorum. Biz keyifli bir yolculuk yaptık, umarım o keyif izleyiciye de ulaşır. Herkese iyi seyirler diliyorum." dedi.

- Film hakkında

Senaryosunu Kamuran Süner ve Ekrem Arslan'ın kaleme aldığı ve yapımı Sinehane imzası taşıyan aile, komedi, dram türündeki film, emekli zabıta memuru Vasıf'ın, aynı evde yaşadığı torunu Zeynep ile arasındaki kuşak çatışması ve en yakın dostu Fehmi ile serüvenini konu alıyor. Başrollerinde Bülent Emin Yarar, Yetkin Dikinciler, Ülkü Hilal Çiftçi, Savaş Özdemir, Gözde Çığacı ve Engin Hepileri'nin yer aldığı "Kayıp Kamyon", 18 Ekim'de vizyona girecek.

Muhabir: CANSU YILMAZCAN ÖZKAN