Kelebek Mobilya, Bahçelievler Spor Kulübü Kadın Voleybol Takımı'nın Destekçisi Oldu Kelebek Mobilya, Bahçelievler Spor Kulübü Kadın Voleybol Takımı'nın Destekçisi Oldu

Reklam filminde, uyuyamayan bir çiftin koyun saydığı anlara yer verilirken, IKEA’nın uyku ürünleri ile daha rahat ve huzurlu bir uykuya nasıl davet ettiği gözler önüne seriliyor.

IKEA, iyi bir uyku için ideal uyku ortamının yaratılmasının önemli olduğunu vurgulayarak aydınlatmalardan konfor ürünlerine, karartma perdelerden hava temizleyicilere; birçok farklı ürün grubuna dikkatleri çekiyor.

Ayrıca IKEA, “Uykusuz Gecelere Karşı Koyun” reklam kampanyasında yenilikçi bir medya stratejisi de uyguladı. Reklam filminin tanıtım teaser'ı, filmden bir gece önce, saat 00:15'te henüz uyuyamamış olanlar için, 6 ana televizyon kanalında aynı anda yayına alındı. Teaser, yalnızca televizyonla sınırlı kalmadı; aynı zamanda açıkhava, sosyal medya ve TV kanallarının dijital platformlarında, televizyon yayınları ile eş zamanlı olarak izleyiciye sunuldu. Bu strateji ile IKEA geniş bir izleyici kitlesine aynı anda ulaşarak kampanyanın etkinliğini artırmayı hedefledi. 

Muhabir: AHMET MÜNİR EREN