Halkbank web
Ekonomi Kaynak: İlker Fatih KUŞÇU 14.04.2024 07:00

Yapay zeka güncellemesi alan Samsung modelleri MediaMarkt mağazalarında

28 Mart itibariyle Galaxy AI güncellemesi alan Samsung Galaxy S23 Serisi, Z Flip5, Z Fold5, S23FE ve Tab S9 Serisi, MediaMarkt mağazalarında ve mediamarkt.com.tr'de tüketicileri bekliyor.
Yapay zeka güncellemesi alan Samsung modelleri MediaMarkt mağazalarında

Avrupa’nın açık ara bir numaralı elektronik perakendecisi MediaMarkt, One UI 6.1 güncellemesiyle yeni yapay zekâ yeteneklerine kavuşan Galaxy S23 Serisi, Z Flip5, Z Fold5, S23FE ve Tab S9 Serisi cihazları mağazalarında ve mediamarkt.com.tr’de tüketicilere sunuyor. Müşteri deneyiminin öncüsü MediaMarkt, yaşamı iyileştiren birçok yeni özelliğe sahip Samsung modellerini tüketicilerle buluşturmaya devam ediyor. 

 

Yeni güncellemeyle bazı Samsung modellerine gelen Galaxy AI yetenekleri, günlük yaşamın vazgeçilmezi haline gelen akıllı telefonlara ve tabletlere, mobil web gezinti ve arama motoru deneyimini ileri taşıyan birçok özelliği getiriyor. Google ile Circle to Search ve Web Asistanı, arama motoru ve gezinti deneyimini zahmetsiz ve verimli hale getirirken; Chat Asistanı, Ses Kaydı Asistanı ve Not Asistanı gibi yapay zekâ destekli özellikler sayesinde günlük iş yaşamında kullanılan araçlar yaşamı daha da kolaylaştırarak daha verimli bir günlük kullanım deneyimi sunuyor. Sözlü Çevirmen ve Live Translate’in sunduğu anlık çeviri olanakları sayesinde kullanıcılar için dilini bilmediği ülkelerde dil bariyerlerini aşmak kolaylaşırken, Yaratıcı Düzenleme, Düzenleme Önerisi ve Anlık Ağır Çekim, profesyonel düzeyde video ve fotoğraf içerikleri üretilebiliyor.