Magazin Kaynak: İlker Fatih Kuşçu 07.04.2024 08:30

'Türk sineması önemli bir oyuncu kazandı'

İnan Ulaş Torun, Önder Açıkbaş, Savaş Satış, Berdan Mardini, Merve Cin, Bahattin Cüneyt Aksakal, Bulut Demirtürk, Tivorlu İsmail ve Ufuk Özkan'ın yer aldığı 'Hep Yek Aşiret' filminin galası Torun Center'da yapıldı. Yönetmen, senarist ve yapımcı Bilal Kalyoncu, "Halkımıza bizden bayram hediyesi olsun. Bu sefer aşiret diyoruz. Aşiretin ağası Berdan Mardini... Bu seride bize Berdan Mardini ve Ufuk Özkan katıldı.
'Türk sineması önemli bir oyuncu kazandı'

Önder ve Ulaş'ın yine müthiş oyunculukları... İzleyenleri her zamanki gibi bol kahkaha bekliyor. Ufuk Özkan tek kişilik tiyatro oyununun provası var o yüzden katılamadı. Başka seyircili gösterimde bizimle olacak inşallah" dedi. Açıkbaş, "Ben dördüncü filmde dahil oldum. Güzel bir şey yakaladık. Hem sinema hem de dijital platformda ciddi izleyici kitlesine sahip. Seyirci gülüyor bana yetiyor. Seyirci bu filmi kaçırmasın" diye konuştu. Torun, "Bu filmde Berdan Abi sayesinde üçlü olduk. Oyunculuğumu gösterdiğim alan oldu 'Hep Yek' serisi o yüzden mutluyum. Gerçekte hoş bir hikaye film... Aramıza katılanlarla derinleşiyor. Her film başka macera... Berdan Abi'ye hayran kalacaksınız" açıklamasında bulundu. 

'Türk sineması önemli bir oyuncu kazandı'

Mardini, "Sonunda Bilal komik olduğumu keşfetti. Bana, 'Seni neden daha önce keşfetmedim' dedi. Bana çok şey kattılar. Umarım sonuncusu olmaz ve devamı gelir. Küçük bir renk kattıysak ne mutlu bana" ifadelerini kullandı. Araya giren Kalyoncu, "Türk sineması önemli bir oyuncu kazandı" dedi. Satış, "Berdan Abi'nin dediği gibi renk verdiysek ne mutlu... Serinin altıncısında da vardım. Bence çok sevilecek" diye konuştu. Kalyoncu, "Belli bir pratikliğimiz var. Ben bir şey yazmasam bile hakim bir şekilde sahneyi dolduruyorlar" dedi. Cin, "Böyle güzel bir ekiple çalışmak benim için gurur. Hocalarım ve abilerimle güzel bir şey başardık" duygularını dile getirdi. 

'Çok şükür ayaklandım'

Bir süredir sağlık sorunu olan Hakan Taşıyan galaya katıldı. Taşıyan, "Karaciğerim ve böbrek sorunum vardı. Kontroller devam ediyor. Üç sene oldu. Çok şükür ayaklandım. 1-2 aya kadar albüm çıkacak. Güzel şarkılar olacak" dedi. Şarkıcı, "Müslüm Gürses şarkısı olacak mı?" sorusuna, "Müslüm Abi güzel şarkılar okudu. Hakkını verdi. Bizim okumamız olmaz. Sevilen şarkılardan içlerinden belki ileride olabilir" yanıtını verdi. Ankara'da yaşadığını belirten Taşıyan, "Sokakta kaldığınız yönünde çıkan haberleriniz oldu" sözlerine, "Yok evdeyim. Bir tane oğlum var. Çok şükür iyiyim" diye cevap verdi. Taşıyan, "Kimseye kırgınlığım yok. Ekmeğimize bakıyorum" dedi. 

Sevgilisi yalnız bırakmadı 

Berdan Mardini'yi galada sevgilisi Dilara Talay ve iki çocuğu yalnız bırakmadı. Yapım 5 Nisan'da vizyona girdi.