Magazin 18.08.2023 11:03

''SUİKASTÇILAR'' VİZYONA GİRDİ!

​Wediacorp'un çatısı altında yer alan ve son dönemde altına imzasını attığı projelerle dikkat çeken WediaEntertainment markası tarafından dağıtımı yapılan, başrollerinde; Lucas Till, Tyrese Gibson, Don Johnson, Ruby Rose gibi ekranların sevilen yüzlerinin yer aldığı aksiyon filmi ''SUİKASTÇILAR'' sinemaseverlerle buluştu.
''SUİKASTÇILAR'' VİZYONA GİRDİ!

Wediacorp’un çatısı altında yer alan ve son dönemde altına imzasını attığı projelerle dikkat çeken WediaEntertainment markası tarafından dağıtımı yapılan, başrollerinde; Lucas Till, Tyrese Gibson, Don Johnson, Ruby Rose gibi ekranların sevilen yüzlerinin yer aldığı aksiyon filmi ''SUİKASTÇILAR'' sinemaseverlerle buluştu.

Geçtiğimiz gün değerli basın mensuplarının da yoğun katılımıyla İstanbul Paribu Cinervese Kanyon sahnesinde ön gösterimi yapılan ''SUİKASTÇILAR''; izleyicisini çok fazla düşünmeye zorlamayacak, temposuyla ve adrenalin yüklü sahneleriyle sürükleyip götürecek bir film izlemek isteyenlerin tercih listesinde 1 numarada yer alacak.

Filmin konusu ise şöyle;

''Collective, adlı bir grup suikastçı, milyarderlerden oluşan bir ağ tarafından desteklenen bir insan kaçakçılığı çetesini ele geçirir. Köşeye sıkışan grubun en önemli görevlerini, çaylak suikastçı Sam Alexander'a emanet etmekten başka seçeneği yoktur.'' 

''SUİKASTÇILAR'' tüm seçkin sinemalarda vizyonda!