Seyahat - Turizm Kaynak: Büşra Bozok AYTEK 12.04.2024 07:00

Rüya gibi bir bayram geçirmek isteyenlere

Lüks ve konforu bir araya getiren Gloria Hotels & Resorts, denizin eşsiz mavisinin yemyeşil bitki örtüsü ile buluştuğu Akdeniz'in doğal güzelliğinde, misafirlerine unutulmaz bir tatil deneyimi sunuyor. Gloria Hotels & Resorts, ayrıcalıklı konaklama hizmetinin yanı sıra, muhteşem konserler, eşsiz lezzetler, profesyonel SPA deneyimi ve çocuklara özel aktiviteler ile Şeker Bayramı'nı sevdiklerinizle yaşayacağınız unutulmaz anılara dönüştürüyor.
Rüya gibi bir bayram geçirmek isteyenlere

Lüks ve sadeliğin benzersiz uyumuyla eşsiz bir konaklama deneyimi sunan Gloria Hotels & Resorts, bir tatilden çok daha fazlasını hayal eden misafirlerine ayrıcalıklarla dolu bir konaklama deneyimi sunuyor. Türk ve Dünya mutfaklarından eşsiz lezzetler, uzman SPA ekibi ve Şeker Bayramı’na özel sürpriz programlar ile dolu dolu bir tatil geçirmek isteyen misafirlerini bekliyor.

Gloria Hotels & Resorts Sahnesinde Kesintisiz Eğlence 

Gloria Hotels & Resorts, keyifli bayram tatilini eğlenceli sahne performanslarıyla unutulmaz kılmaya hazırlanıyor.  10 Nisan’da DJ David Şaboy’un muhteşem performansıyla başlayacak kesintisiz eğlence, 11 Nisan’da dillere dolanan şarkıları ve sahnesiyle Berkay, 12 Nisan akşamında ise Tarık Sezer Orkestrası eşsiz performansıyla Gloria Hotels & Resorts sahnesinde misafirlerle buluşuyor. Gloria Hotels & Resorts, güçlü sahne koreografilerinin ve konserlerin yer alacağı müzik ve dans dolu bir bayram tatili arayanların değişmeyen adresi olarak sezona damga vurmaya devam ediyor.

Çocuklar özel keyifli aktiviteler

Ara tatilin bayramın bir arada kutlandığı bu özel günlerde Gloria Serenity Resort içerisinde çocuklara özel tasarlanan Gogi Mini Club ise hem çocuklar hem de anne-babalar için tatil keyfini ikiye katlıyor. Minik misafirlerimiz, Gogi Mini’de 09:00-20:00 saatleri arasında ebeveyn eşliğinde atölye çalışmaları, film gösterimleri ve kutu oyunlarıyla keyifli ve güvenli zaman geçirerek tatilin keyfini çıkarıyor.

Doğanın rahatlatıcı gücüne kucak açın 

Gloria Hotels & Resorts, denizin eşsiz mavisinin yeşilin her tonuyla eşleştiği, doğa ve lüksün dengeyle buluştuğu SPA merkezleriyle tatilde baştan sona yenilenmek isteyen misafirlerini unutmuyor. Gloria Hotels & Resorts, bedensel ve ruhsal yenilikle sonuçlanacak özel bir deneyim arayışında olan herkesi Serenity Resort SPA ve Verde Thalasso merkezlerini deneyimlemeye davet ediyor.

Türk ve Dünya lezzetlerine yolculuk

İncelikle tasarlanan yeme-içme alanları ile fark yaratan Gloria Hotels & Resorts, Türkiye’nin ve Dünya’nın dört bir yanından gelen misafirlerine unutulmaz bir gastronomi deneyimi yaşatıyor. Gloria Hotels & Resorts, sunduğu eşsiz konaklama hizmetinin yanı sıra, her biri Türk ve Dünya mutfağının farklı konseptlerde hizmet veren a la carte restoranları pastanesi, çikolata mağazası ve  snack barlarına kadar misafirlerine ayrıcalıklı bir deneyim sunuyor. 

Huzurun, ayrıcalığın ve lüksün adresi Gloria Hotels & Resorts Belek’in doğa ile iç içe büyüleyici atmosferinde eşsiz bir tatili birbirinden özel SPA ve gastronomi deneyimleriyle taçlandırmak için siz de yerinizi şimdiden ayırın.