Magazin Kaynak: Haber Merkezi 10.04.2024 07:04

Pray yolculuğu başladı

Sevil Aygün'ün uzun emekleri sonucu hayata geçirdiği PRAY markası, özel bir gecede davetlilere tanıtıldı. 'Dua etmek' anlamına gelen PRAY, özel tasarımlarıyla yenilikçi bir deneyim sunmayı vadediyor.
Pray yolculuğu başladı

Yaratıcı iş kadını Sevil Aygün, yeni markası PRAY'i yakın dostlarının katıldığı özel bir davetle tanıttı. Çırağan Sarayı'nda gerçekleşen davete Sevil Aygün’ün ailesi, iş ve sanat dünyasından yakın dostları, oyuncular Sibel Taşçıoğlu, Wilma Elles ve eşi Mehmet Şah Çelik katıldı. Seccade, çanta seccade, giysi ve ev aksesuarı gibi ürün çeşitliliğine sahip olan PRAY’ın tanıtımı davetliler tarafından beğeni topladı. ‘Dua etmek’ anlamına gelen PRAY, ürün portföyünde özel kumaş, özel nakış ve özel baskılar ile ön plana çıkıyor.   

Gecede bir konuşma yapan Sevil Aygün, markanın oluşum sürecinden bahsetti. Aygün, “Kendi hayatımızdaki ihtiyaçlardan yola çıkarak markayı yarattık. Uzun çalışmalar sonucunda araştırarak, deneyerek, işinde profesyonel zevkli ve detaycı bir ekiple güzel bir yol kat ettik. Çok yorucu ama içimize sinen bir koleksiyon çıkardık. Markamızda emeği geçen herkesin güzel, samimi heyecanları var. Ülkemize kalıcı, başarılı, aranan ve nesilden nesile kalabilecek evladiyelik bir marka kazandırma dileğiyle yola çıkıyoruz” diye konuştu.