Türkiye - Gündem Kaynak: Hibya Haber Ajansı 11.04.2024 08:30 Güncelleme: 09.04.2024 21:41

Osmangazi'de yeni dönemin ilk meclis toplantısı gerçekleştirildi

Osmangazi Belediye Meclisi, 2024-2029 döneminin ilk toplantısını Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın'ın başkanlığında gerçekleştirdi.
Osmangazi'de yeni dönemin ilk meclis toplantısı gerçekleştirildi

Osmangazi Belediye Meclisi, 2024-2029 döneminin ilk toplantısını Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın’ın başkanlığında gerçekleştirdi. Yeni dönemin ilk meclis toplantısında belediye meclis başkan vekilleri, divan katipleri, encümen ve ihtisas komisyonu üyelikleri belirlendi.

31 Mart Yerel Seçimlerinde Osmangazi Başkanı seçilen Erkan Aydın’ın başkanlığında ilk kez gerçekleştirilen Osmangazi Belediye Meclisi toplantısına seçimlerin ardından mazbatalarını alarak görevlerine başlayan belediye meclis üyeleri  katıldı. Osmangazi Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen toplantı öncesinde tüm salonu dolaşarak meclis üyeleri ile selamlaşan Başkan Aydın, yeni dönemin hayırlı olmasını diledi. Yeni dönemin ilk meclis toplantısı, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı.

Meclisin açılış konuşmasını yapan Başkan Aydın, “Hepimiz Osmangazi’mize Bursa’mıza hizmet etmek, değer katmak için burada yer alıyoruz. Hepimizin gayesi, bir taş üstüne bir taş daha koymak. Bu önemli görev hepimiz için hayırlı olsun. Eski belediye başkanımız Mustafa Dündar’a da üç dönemde Osmangazi’mize yaptığı hizmetlerden dolayı bir kez daha teşekkür ediyorum. İktidar olmak da muhalefet olmak da kolay değil. Şunu da çok iyi biliyoruz. İktidar olduğunuzda sırtınızda bir küfe var. Bu küfeyi taşımak ve hizmet üretmek zorundasınız. Milletimize mahcup olmadan bu hizmetleri yapmak zorundasınız. Allah hiçbirimizi mahcup etmesin, utandırmasın. Hep birlikte güzel hizmetlere imza atalım” dedi.