Magazin Kaynak: Ali Naki ÖZKAN 08.04.2024 07:45

Okuma provalarında kahkaha tufanı

Türk sinemasına pandemi sonrasında hareket getiren yapımcılardan biri olan Greenart Group Yönetim Kurulu Başkanı Vahdet Erdoğan, Şubat'ta vizyona giren C Takımı'nın ardından hikayesini de kendi yazdığı yeni film Veda Partisi için çalışmalara başladı.
Okuma provalarında kahkaha tufanı

Vahdet Erdoğan yapımcılığında ve Ufuk Cebeci yönetmenliğinde Barış Başar'ın kaleminden " Veda Partisi filminin okuma provası Aslı Bekiroğlu,Seda Akman, Goncagül Sunar,Hakan Bilgin,Rüya Coriç ve Yeşim Dalgıçer gibi oyuncuların katılımıyla gerçekleşti.

Filmde  Toygan Avanoğlu,Seda Akman, Aslı Bekiroğlu ,  Goncagül Sunar ,Altan Erkekli,Yeşim Dalgıçer, Rüya Coriç, Hakan Bilgin, Aşkım Kapışmak , Şiva Behrouzfar ,Ömer Kurt, Emir Sefa Yıldırım  yer alıyor.

Okuma provaları sonrası kutlama..

Okuma provaları gerçekleştiren yapım ekibi ve oyuncular Hakan Bilgin'e sürpriz yaparak yeni yaşını pasta keserek kutladılar .

Filmin konusu  ise 5 yakın arkadaşın günler öncesinde şehir dışında planladıkları bekarlığa veda partisi sırasında yaşadıkları anlatılıyor. Çekimleri İstanbul’da yapılacak olan Veda Partisi,  14 Haziran’da vizyona girerek seyirci ile buluşacak.