Halkbank web
Ekonomi Kaynak: Mustafa Ercan ORTAÇ 15.04.2024 12:01 Güncelleme: 15.04.2024 13:17

Okcoin Europe Ltd., OKX olarak yeniden markalaşırken Erald Ghoos genel müdürü olarak atadı

Okcoin Europe Ltd. bugün Avrupa'da OKX olarak yeniden markalaştığını ve Erald Ghoos'un Avrupa Genel Müdürü olarak atandığını duyurdu. 

Okcoin Europe Ltd., OKX olarak yeniden markalaşırken Erald Ghoos genel müdürü olarak atadı

Yerel kullanıcılara OKX markası altında hizmet verilmesine olanak tanıyan bu yeniden markalaşma, küresel kaynaklardan yararlanarak piyasaya daha iyi hizmetler sunulmasını hedefliyor. OKX’teki görevinden önce Ghoos, Okcoin Europe’un Genel Müdürü olarak görev yapıyordu.

Kripto hizmet sağlayıcı olarak Hollanda merkez bankası De Nederlandsche Bank’e (DNB) kayıtlı ve Malta’da sanal finansal varlık hizmet sağlayıcı lisansına sahip olan Okcoin Europe Ltd., 2021 yılından bu yana kullanıcılara kripto hizmetleri sunmaktaydı.

OKX platformu şu anda Hollanda’da beta modunda kullanıma sunulmuş olup resmî lansmanının çok yakında yapılması planlanıyor. OKX ayrıca Hollanda pazarındaki kullanıcılarına daha iyi hizmet verme taahhüdü doğrultusunda performansını en iyi hâle getirmek için, beta aşaması süresince kullanıcı geri bildirimlerini aktif olarak değerlendiriyor. 

Bu önemli gelişmeyi değerlendiren OKX Başkanı Hong Fang konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “Avrupa’daki hızla büyümekte olan ve çeşitlilik arz eden kripto kullanıcıları topluluğunda, henüz OKX ile ve temsil ettiklerimizle tanışmamış olanlar bulunuyor. Önümüzdeki aylar ve yıllarda, Hollanda gibi önemli pazarlar da dâhil olmak üzere yerel ölçekte büyüme misyonumuz doğrultusunda çalışmalarımızı sürdüreceğiz.”

OKX Avrupa Genel Müdürü Erald Ghoos ise şunları söyledi: “Avrupa’daki ve tüm dünyadaki kullanıcılarımıza yenilikçi hizmetlerimizi sunma konusunda kararlıyız. Dünya çapında tanınan, itibarlı OKX markası altında Avrupa bölgesinde büyüme hedeflerimizi ve önemli planlarımızı hayata geçirmek için en iyi yerel yetenekleri kadromuza kazandırmaya devam edeceğimiz için heyecanlıyız.”

OKX ayrıca şeffaflık taahhüdüne de sadık kalarak, platformdaki kullanıcı varlıkları için tam rezerv bulundurduğunu gösteren aylık Rezerv Kanıtı raporlarını yayımlayan sektördeki ilk şirketlerden biri olmuştu. Üstelik kullanıcılar, açık kaynaklı doğrulama araçlarını kullanarak, varlıklarının OKX rezervlerinde 1:1 oranında tutulduğunu bağımsız olarak doğrulayabiliyorlar. OKX, 2022 yılının sonlarında Rezerv Kanıtı programını başlatmasından bu yana üst üste 17 ay rapor yayımlayarak, sektörde yeni ve gelişmiş bir raporlama standardının benimsenmesine de öncülük etmiştir.