Kültür Sanat Kaynak: Ali Naki ÖZKAN 11.04.2024 07:00

Nisan ayında Tüyap'ta neler var?

Tüyap Fuarcılık Grubu olarak hem yurt içi hem de yurt dışında düzenlediğimiz fuarlarımızı Nisan ayında da sürdürüyor, ülkemizin ihracat bağlantılarına katkı sağlayacak yeni hedeflerimizi gerçekleştiriyoruz.
Nisan ayında Tüyap'ta neler var?

46. yılına giren Yapı Fuarı, Türkiye'de yapı sektörünün en uzun soluklu etkinliği olma özelliğini taşıyor. Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde ev sahipliğimizde düzenlenecek olan fuar, yapı sektöründeki en yeni ve en kaliteli ürünleri, en iyi teknolojileri tanıtacak ve sektörün önde gelen konuşmacıları ile ziyaretçileri bilgilendirecek.

ICA Build Fuarcılık tarafından organize edilen, inşaat ve yapı sektöründe ülkemizin yıldızını parlatacak olan Yapı Fuarı, 17-20 Nisan 2024 tarihleri arasında ziyaretçilerini ağırlayacak.

T.C. Ticaret Bakanlığı Milli Katılım Organizasyonu desteği ile Tüyap Fuarcılık Grubu olarak Türkiye milli katılımını organize ettiğimiz Djazagro Uluslararası Gıda, Gıda Teknolojileri, Otel Ekipmanları ve Fırıncılık Fuarı, Cezayir'deki SAFEX Exhibition Park’ta gerçekleşecek.

Uluslararası katılımcılarının her yıl artış gösterdiği fuar, gıda endüstrisi için Akdeniz ve Avrupa çapında önemli bir rol üstleniyor. Fuara, Türkiye’nin gıda devleri de yoğun ilgi gösteriyor.

Ticari ve stratejik açıdan büyük bir önem taşıyan Djazagro, 22-25 Nisan 2024 tarihleri arasında açık olacak.

Balkanların pencere, kapı ve cam sektörlerine yönelik en büyük ticari etkinliği olan WindoShow, Uluslararası SEEBBE Yapı Fuarı ile eş zamanlı olarak 22-25 Nisan 2024 tarihleri arasında Sırbistan'ın Belgrad kentinde gerçekleşecek.

SEEBBE Fuarı ile gücünü birleştiren WindoShow, inovasyon, teknik deneyim ve uluslararası iş birlikleri konusunda daha da kapsamlı hale geldi. Bu yıl ikinci kez Belgrad’da düzenlenecek olan fuar, geçtiğimiz yıl başarılı grafiğiyle dikkat çekmişti.

Yeni bağlantıları ile güçlenen WindoShow Fuarı, sektörün önemli şirket ve paydaşları ile değerli iş birliği imkanları sunacak.

Dinamik adımlar ile büyüyen ve hayati önem taşıyan sağlık sektörünün olmazsa olmazı medikal çözümler, 25-27 Nisan 2024 tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenecek olan Expomed Eurasia Fuarı’nda buluşacak.

31. kez düzenlenecek olan, Avrasya’nın lider medikal fuarı Expomed Eurasia, ziyaretçilere sağlık alanında öncü çözümleri yakından inceleme ve geleceğin sağlık endüstrisine dair öngörüler elde etme imkanı tanıyacak.

Yeni nesil teknolojik çözümleri ve ürün seçkisi ile global piyasalarda adından söz ettiren Türk medikal sektörü, yeni ortaklıklar ve satış imkanları sunacak olan Expomed Eurasia’yı heyecanla bekliyor.