Magazin Kaynak: Ali Naki ÖZKAN 05.04.2024 07:56

Mustafa Karataş Miniklerle Dua Etti

Prof. Dr. Mustafa Karataş geçtiğimiz akşam Bağcılar Belediyesi'nin düzenlediği Ramazan etkinliklerinin konuğu oldu.
Mustafa Karataş Miniklerle Dua Etti

Ramazan boyunca hem Kadir Topbaş Halk Sarayı’nda hem de Başkanlık Sahnesi’nde birbirinden değerli etkinlikler düzenleyen Bağcılar Belediyesi, ilçe sakinlerine Ramazan'ı dolu dolu yaşatmaya devam ediyor. 

 

Mustafa Karataş Miniklerle Dua Etti

 

Bağcılarlı sevenleriyle Başkanlık Sahnesi’nde bir araya gelen Prof. Dr. Mustafa Karataş hoş sohbeti ile sevenlerine unutamayacakları bir akşam yaşattı. İnsan ve Kalp konulu söyleşisinde Karataş, temiz bir kalbin önemine değindi. Tüm hayranları ile birebir ilgilenen ve soruları yanıtlayan Karataş, sahnesine aldığı minik sevenleri ile dua ederek sohbetini bitirdi. 

 

Bağcılar Belediyesi Prof. Dr. Mustafa Karataş’a plaket takdim etmek yerine Filistin’e ulaştırılması için Karataş adına Kızılay’a bağış yaptı ve etkinlik sonunda bağış sertifikasını takdim etti. 

 

Başkan Abdullah Özdemir Tüm Ekibine Teşekkür Etti

 

İftar yemeğinde belediye personeliyle bir araya gelen Bağcılar Belediyesi Başkanı Abdullah Özdemir, tüm ekibine özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti. 

 

Bağcılar Belediyesi’nce Ramazan Paylaşınca Güzel sloganıyla düzenlenen Ramazan etkinlikleri hem Belediye Başkanı Abdullah Özdemir hem de birbirinden değerli konukların katılımıyla Ramazan ayı sonuna kadar devam edecek. 

Ramazan etkinliklerinin önümüzdeki günlerde konuklarından bazı isimler şöyle: Hayati İnanç, Ubeydullah Sezikli, Feyzullah Çelebi, Yavuz Selim Koç ve Bekir Develi.