Spor Kaynak: Hibya Haber Ajansı 12.04.2024 13:00 Güncelleme: 12.04.2024 13:32

Milli yüzücünün tercihi, Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezi oldu

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezi, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları için 21 gün boyunca kamp yapan milli yüzücü Ekaterina Avramova'yı ağırladı.
Milli yüzücünün tercihi, Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezi oldu

Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç’ın talimatlarıyla şehre kazandırılan ve 1850 metre yükseklikte hizmet vermeye devam eden Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezi, farklı branşlarda profesyonel spor takımlarının ve sporcuların tercih ettiği kamp merkezi olmaya devam ediyor.

Türkiye'yi daha önce 2 kez olimpiyatlarda temsil eden Bulgar asıllı milli yüzücü Ekaterina Avramova, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'na gidebilmek için Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezi'nde 21 gün boyunca kamp yaptı.

2013 yılında Türkiye'ye yerleşerek, milli takım için mücadele etmeye başlayan Bulgar asıllı milli yüzücü Ekaterina Avramova’nın da tercihi Kayseri’deki Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezi oldu.

Kamp Merkezi'nde hazırlıklarını gerçekleştiren milli yüzücü Avramova, Paris 2024 Olimpiyatları'na katılabilmek için yoğun tempoda çalıştı.