Halkbank web
Ekonomi Kaynak: İlker Fatih KUŞÇU 14.04.2024 07:00

MAPFRE Sigorta'da Üst Düzey Atama

MAPFRE Sigorta Aktüerya Direktörlüğü görevini üstlenen Volkan Dursunoğlu, Nisan ayı itibarıyla Operasyonlar Genel Müdür Yardımcısı ve İcra Komitesi Üyesi olarak atandı.
MAPFRE Sigorta'da Üst Düzey Atama

Uluslararası deneyimi, yüksek mali gücü ve sahip olduğu yaygın profesyonel acente ağı ile 75 yıldır Türkiye sigortacılık sektörüne yön veren MAPFRE Sigorta’da üst düzey atama gerçekleştirildi. Bu kapsamda, 2018 yılından bu yana MAPFRE Sigorta Aktüerya Direktörlüğü görevini üstlenen Volkan Dursunoğlu, Nisan ayı itibarıyla Operasyonlar Genel Müdür Yardımcısı ve İcra Komitesi Üyesi olarak atandı. Volkan Dursunoğlu’nun İcra Komitesi Üyeliği ve ataması, Hazine Müsteşarlığının onayını takiben resmiyet kazanacak.

İstanbul Teknik Üniversitesi İşletme Mühendisliği Bölümü’nden mezun olan ve yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi’nde Aktüerya Bilimleri üzerine yapan Volkan Dursunoğlu, bugüne kadarki sigortacılık kariyerinde Oto Sigortaları, Proje ve Değişim Yönetimi, İç Denetim, Aktüerya ve Analitik alanlarında yöneticilik görevleri üstlenmiştir.