Halkbank web
Ekonomi Kaynak: Musa ALİOĞLU 16.04.2024 12:54

"It's a Girl Thing!" projesiyle kadınlara yönelik ilham verici bir deneyim sunacak

Nodwin Gaming'in "It's a Girl Thing!" projesi, 21 Nisan'da İzmir Kitap Fuarı'nda Türkiye'de ilk defa gerçekleştirilecek. Cinsiyet eşitliliğine vurgu yaparak kadınların toplumdaki etkileşimini artırmayı amaçlayan bu etkinlikte, çeşitli alanlarda ilham verici konuşmacılarla dolu oturumlar düzenlenecek. Proje, kadınların potansiyellerini keşfetmelerine, kendilerini geliştirmelerine ve topluma katkıda bulunmalarına olanak tanıyacak.

Nodwin Gaming’in özel projesi olan It’s a Girl Thing projesi, Türkiye’de ilk defa 21 Nisan’da İzmir Kitap Fuarı’nda gerçekleştirilecek. Hindistan, Singapur ve daha birçok farklı ülkede uzun yıllardır başarıyla gerçekleştirilen bu projeyle, kadın haklarına ve eşitliğe verilen önem vurgulanarak kadınların toplumdaki etkileşimini artırmaya yönelik önemli bir adım atılacak.

 

Kadınlara yönelik ilham verici bir deneyim oluşturmayı amaçlayan bu etkinlik, ücretsiz katılım imkânı tanıyarak herkesin faydalanabileceği bir ortam oluşturacak. Etkinlikte kariyer, moda, sanat, spor, mental sağlık ve sosyal sorumluluk gibi çeşitli alanlarda içerik fikirleri geliştirilecek ve özel isimlerden oluşan konuşmacılar oturumlarını gerçekleştirecek. Kadınların benliklerini güçlendirmeleri için bir platform sunan “It’s a Girl Thing” projesiyle, toplumun her kesiminden farklı bireyler bir araya gelerek etkileşimde bulunabilecekler.

 

Topluma fayda sağlamayı amaçlayan “It’s a Girl Thing” projesi; kadınların var olan potansiyellerini keşfetmelerine, kendilerini geliştirmelerine de imkân tanıyacak. Ayrıca IAGT, kadınların güçlenmesine ve toplumda daha fazla farkındalık oluşturmaya yönelik önemli bir adım olacak. Etkinliğin katılımcıları ilham verici konuşmalar dinleme fırsatı yakalarken, yeni fikirler keşfedebilecekleri ve motivasyonlarını artırabilecekleri interaktif etkinliklere katılabilecekler. 

 

Etkinliğe ilişkin görüşlerini aktaran Nodwin Gaming Türkiye CEO’su Doruk Demirsar, "It's a Girl Thing projesi Nodwin Gaming Türkiye’nin sosyal sorumluluk kapsamında tamamen kendi kaynaklarıyla topluma fayda sağlamayı amaçladığı bir proje. Bu etkinlikle kadınların, potansiyellerini keşfetmelerine, kendilerini geliştirmelerine ve topluma katkı sağlamalarına olanak tanıması hedefliyoruz.” dedi.

 

Etkinlik kapsamını değerlendiren Nodwin Gaming Türkiye COO’su Bilge Karageyik, “It's a Girl Thing projesi, kadınların kendi benliklerini güçlendirmeleri için bir platform sunarken, aynı zamanda toplumun her kesiminden bireylerin bir araya gelip etkileşimde bulunabilecekleri bir ortam oluşturmayı amaçlıyor. Eylül ayında çok daha kapsamlı haliyle hem markaları hem de kadınlarımızı ve genç kızlarımızı buluşturmayı planlıyoruz. Bunun için oldukça heyecanlıyız. Bu etkinlikle, kadınların toplumdaki rollerini ve katkılarını daha fazla ön plana çıkarmayı ve gençler ile çocuklara ilham verici bir perspektif sunmak amaçlanacak. It's a Girl Thing projesinin Türkiye'de gerçekleşmesi, kadın haklarına ve eşitliğine verilen önemi vurgulamanın yanı sıra, kadınların toplum içindeki etkileşimini artırmaya yönelik bir adım olacak.” dedi.