Magazin Kaynak: Musa ALİOĞLU 23.05.2024 15:26

İstinye Park'ta ünlüler rüzgarı

Ünlüler dünyasının önemli isimleri İstinye Park'ta objektiflere takıldı.
İstinye Park'ta ünlüler rüzgarı

ALIŞVERİŞ GÜNÜ

Cemiyet hayatının saygın isimlerinden Demet Sabancı, önceki gün İstinyePark AVM’de görüntülendi. Alışverişe geldiğini söyleyen sosyetik isim, mağazaların yeni sezon ürünlerini inceleyip alışveriş yaptı. Yaklaşık 3 saat boyunca mağazaları dolaşan Demet Sabancı sonrasında yorgunluk kahvesi içmeyi de ihmal etmedi. Şık kombini ile dikkat çeken Sabancı, kendisini almaya gelen aracıyla AVM’den ayrıldı.



İŞ VE ALIŞVERİŞ BİR ARADA


Eski milli basketbolcu İbrahim Kutluay, önceki gün İstinyePark'da objektiflere yansıdı. Oldukça keyifli görünen Kutluay, mağazaları dolaşırken sık sık telefon görüşmeleri de yaptı. Bir yandan telefon ile uzaktan işlerini halleden Kutluay’ın, bir yandan da alışveriş yapıyor olması bir hayli yoğun olduğunu gösterdi. Ünlü isim gazetecilerin sorularını ise, “Başka bir zaman konuşalım bugün biraz acelem var” şeklinde yanıtlayarak AVM’den ayrıldı.

ŞIKLIĞIYLA DİKKAT ÇEKTİ

Oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ'un stilist eşi Başak Dizer, geçtiğimiz gün İstinyePark AVM’de görüntülendi. Aceleci tavırlarıyla dikkat çeken ünlü isim, mağazaları dolaşarak hızlı bir alışveriş turu yaptı. Her zamanki gibi şıklığı ve zarafeti ile göz dolduran Dizer, "Çok vaktim yok, daha sonra konuşuruz" açıklamasını yapıp aracıyla AVM’den ayrıldı.

 KAHVE MOLASI

Cemiyet hayatının gözde ismi Feryal Gülman, önceki gün İstinyePark’ta objektiflere yansıdı. Tarzıyla, şıklığıyla ve güler yüzüyle dikkatleri üzerine çeken Feryal Gülman, güzel havayı yakın dostları ile kahve keyfi yaparak geçirdi. Dost meclisi sonrası mağazaların yeni sezon ürünlerini inceleyip alışveriş yapmayı da ihmal etmeyen ünlü isim, gazetecilerin fotoğraf isteğini geri çevirmeyip poz da verdi. Güzel bir gün geçirdiğini söyleyen Feryal Gülman, “Her şey yolunda, arkadaşlarımla güzel vakit geçirdik. Uzun zamandır fırsat bulamıyordum çok iyi oldu” dedi.