Magazin Kaynak: Haber Merkezi 10.04.2024 07:04

İftarda çifte kutlama

İsmail Özkan ve eşi Esra Özkan çifti iftar yemeğinde bir araya geldikleri yakın dostlarına sürpriz bir doğum günü kutlaması gerçekleştirdi.
İftarda çifte kutlama

Florya Develi Restaurant'da yakın aile dostlarına iftar yemeği veren Özkan çifti, çifte kutlamayla konuklarına sürpriz yaşattı. İş ve cemiyet hayatının sevilen isimlerinin katıldığı  gecede, yakın zamanda çıkan Sezen Aksu imzalı "Yansın İstanbul “şarkısıyla büyük beğeni toplayan İsmail Özkan, bayram sonrasında sevenlerinin beğenisine sunmaya hazırlandığı yeni teklisi Ankara türküsünü seslendirerek katılanlara renkli dakikalar yaşattı.

Özkan,mıştı. 

Gecenin bir diğer süprizi, nisan ayında yaşgünü olan; hayırsever iş insanı Cahide Palazzo'nun sahibi Türkan Şerbetçi, Şİşli Ramada City Center Plaza Otel sahibi Murat Keloğlu, Armatör-Sanayici Yaşar & Asiye Öner, Bosart Mobilya sahibi Osman Aydın ve Dr. Zerrin Güven'e hazırlanan kutlama pastasıydı.

Geceye katılanlar arasında, oyuncu Tamer Levent, hayırseverliğiyle de bilinen iş insanı Mapar Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Şahin,  İstanbul Mobilya, Kağıt ve Orman Ürünleri İhracatçıları Birliği Başkanı Erkan Özkan, Türkiye İş Kadınları Platformu Başkanı Gülnur Kamaşak, Kapudağ Açık Hava Reklam sahibi Sedat Kapudağ ve eşi Belgin Kapudağ yer aldı. 

Gecede konuklarına seslenen İsmail Özkan, "Bu akşam müzik yolculuğunda hayatıma dokunan, her daim yanımda olan dostlarımla bir arada olmak, bayram öncesi, bayram yemeği niteliğindeki bu özel akşamda yeni teklimi sizlerle paylaşmak istedim. Benim için vefa, dostluk, aile olmak her şeyin önünde. İyi ki varsınız, iyi ki hayatımdasınız, sizlerin varlığı bana her daim güç katıyor." dedi. 

İsmail Özkan, Bayramda ABD'nin New Jersey eyaletinde vereceği konserle sevenleriyle buluşacak.