Teknoloji Kaynak: Ahmet Münir EREN 29.04.2024 15:52

Huawei Enterprise Roadshow 2024 başlıyor

Huawei Enterprise Roadshow kapsamında Mayıs ayında ülkemize gelecek olan demo tırı; Bursa, İzmir, Antalya ve Ankara'yı ziyaret edecek. Huawei, birçok farklı sektördeki en güncel teknolojik yenilikleri bu turda ziyaretçilerle paylaşacak.
Huawei Enterprise Roadshow 2024 başlıyor

Huawei, büyük işletmeler, kamu kurumları, sağlık sektörü, internet servis sağlayıcılar, eğitim, sağlık, perakende ve birçok sektör için en güncel teknolojik gelişmeleri, Huawei Europe Enterprise Roadshow 2024'kapsamında paylaşacak. 

 

7 Mayıs’ta Bursa, 10 Mayıs’ta İzmir, 14 Mayıs’ta Antalya ve 16 Mayıs’a Ankara’yı ziyaret edecek olan Roadshow turunda, Huawei'in en yeni ICT ürünleri ve çözümleriyle dolu iki demo tırı, eş zamanlı olarak Avrupa genelinde iki ayrı rotada seyahat edecek. Tırlar, Huawei ürün ve çözümlerinin ilk elden tanıtımlarını gerçekleştirmenin yanı sıra, sektörün önde gelen isimlerinden uzman görüşleri alma fırsatı da sunuyor.

Huawei Enterprise Roadshow 2024, Fransa ve İspanya'daki etkinliklerle başladı ve önümüzdeki üç ay boyunca 22 ülkede 53 şehri ziyaret edecek. Tur, ‘Dijital ve Yeşil, Endüstriyel Zekayı Hızlandırın’ temasıyla, İsviçre, Portekiz, Polonya, Türkiye, Finlandiya, Norveç, İsveç, Avusturya, Çek Cumhuriyeti, Hollanda, Yunanistan, Belçika, Lüksemburg, Sırbistan, Macaristan, İrlanda, Bulgaristan'a seyahat edecek ve Romanya'da sona erecek.

Huawei Avrupa Kurumsal İş Grubu Başkanı Willi Song, yaptığı açıklamada, “Avrupa Enterprise Roadshow, inovasyona ve teknolojik mükemmelliğe olan sarsılmaz bağlılığımızın güçlü bir tezahürüdür. Bu roadshow, müşteriler ve iş ortaklarıyla bir araya gelmek, en son ICT yenilikleri hakkında bilgi edinmek ve hepsinden önemlisi işletmelerin dijital dönüşümlerinde iş birlikçi bir ekosistemi teşvik etmek için eşsiz bir fırsat sunuyor. Huawei, ağdan veri depolamaya, buluttan birleşik iletişime kadar, işletmelerin ihtiyaçlarını uçtan uca karşılayabilecek bir teknoloji portföyü sağlıyor. Bu da bize müşterilerimizin dijital ve akıllı dönüşüm süreçlerinde 360 derece bakış açısı sağlıyor ve kurulumu hızlı, yönetimi kolay ve uygun maliyetli temel çözümlerle yanıt vermemize olanak tanıyor” dedi. 

Huawei bu yılki etkinlikte, yeşil ve dijital dönüşümün Avrupa endüstrilerinin sürdürülebilir kalkınmasına nasıl yön verdiğini ele alıyor. Şirketin odak noktası, kilit endüstrilerde dijital ve akıllı dönüşümü ikiye katlama taahhüdü ile gelişmiş ICT teknolojisi sunmak olarak aktarılıyor.

Sergilenen önemli teknolojiler arasında, Huawei'nin 2024 Gartner® Magic Quadrant™ Kurumsal Kablolu ve Kablosuz LAN Altyapısında lider seçildiği Datacom da yer alacak. Şirket aynı zamanda, Gartner® Peer Insights™ Voice of the Customer incelemesine göre 2024 yılında Birincil Depolama için müşterilerin tercihi olan All Flash for All Scenarios OceanStor veri depolama portföyüne de yer verecek. Roadshow katılımcıları ayrıca; Optik, ISP ve MSP ürünleri ile yüksek kaliteli 10 Gbps CloudCampus, Ultra Dayanıklı Veri Merkezi Ağı, Veri Merkezi Sanallaştırma Çözümü (DCS), OceanProtect Appliance, FTTH ve FTTR çözümleri ve Huawei eKit gibi diğer çözümleri keşfedecekler.

Huawei uzmanları, ürünlere ek olarak senaryo bazlı gereksinimler için özel olarak tasarlanmış en gelişmiş çözümleri de sergileyecek. Bu çözümler; eğitim, sağlık hizmetleri, MSP, ulaşım, ISP ve perakende gibi temel sektörlere göre uyarlandı.