Halkbank web
Ekonomi Kaynak: Ekonomi Servisi 23.05.2024 12:01

Hise Global Türk şirketlere Avrupa'nın kapılarını açıyor

Teknik müşavirlik, proje ve danışmanlık alanlarındaki uzmanlığıyla gayrimenkul projelerine değer katan Hise Global, Brüksel'de ofis açarak Avrupa pazarına Türk iş dünyasının bağlantılarını oluşturacak önemli bir adım attı.
Hise Global Türk şirketlere Avrupa'nın kapılarını açıyor

Hise Global Kurucu Ortağı Ebru Öz’ün girişimleriyle, aynı zamanda Türk Dünyası Mühendis ve Mimarlar Birliği’nin (TDMMB) Brüksel irtibat ofisinin de açılışı TDMMB Başkanı Dr. İlyas Demirci ile TDMMB Genel Sekreteri Yılmaz Batıbay’ın da katılımıyla gerçekleştirildi. Hise Global’in Avrupa’daki şirketi Hise Europe, bu girişimle Türk iş dünyasına Avrupa’da iş birlikleri ve finansman olanakları sunmayı hedefliyor.

Açılışta konuşan Hise Global Kurucu Ortağı Ebru Öz, “Brüksel ofisimizle dünya çapındaki projelere katma değerli iş ortaklıkları fırsatı sunuyoruz. 20 yıla yakın deneyimimizle gerek Türk şirketlerinin Avrupa’daki çalışmalarına gerekse Avrupalı şirketlerin Türkiye’deki yatırımlarına destek vererek, öncelikle ülkemizdeki gayrimenkul projelerinin gelişimine katkıda bulunmayı hedefliyoruz. Hise Europe, Brüksel ofisimizle Avrupa’da daha faal olacağız ve müşterilerimizi Avrupa’da fon sağlayan kuruluşlarla bir araya getireceğiz. Türkiye’den firma, kurum ve kuruluşların dünyaya açılan projelerinde onlara destek vererek ülkemizi kalkındıran projelere imza atmaya devam edeceğiz” dedi.