Magazin Kaynak: Ali Naki ÖZKAN 05.04.2024 07:56

Hayaller Gerçek Olsun Derneği'nden anlamlı iftar

Hayaller Gerçek Olsun Derneği, önceki akşam Develi Nişantaşı'nda Hatay'a destek ve yardım için anlamlı bir iftar daveti gerçekleştirdi.
Hayaller Gerçek Olsun Derneği'nden anlamlı iftar

Hatay'da depremzedelere yardım etmek ve çevreye duyarlı bir gelecek için çalışan bir yardım kuruluşu olarak faaliyet gösteren Hayaller Gerçek Olsun Derneği, iş ve cemiyet dünyasından hayırseverleri iftar yemeğinde bir araya getirdi. Hatay'da deprem sonrası ihtiyaç duyulan eğitim tesislerine destek olmak amacıyla bir kampanya başlatan dernek, toplanan bağışlarla Hatay'da ekolojik sanat ve bilim atölyeleri yapımına destek olacak.

Hayaller Gerçek Olsun Derneği Başkanı Ebru Gizem Cevahir, iftar davetinde yaptığı konuşmada:  "Toplanan bağışlarımızla Hatay'da eğitim alanında kullanarak, depremzedelerin yeniden yapılanma sürecine katkı sağlamayı amaçlıyoruz. Aynı zamanda, ekolojik atölyelerin inşasıyla çevreye duyarlı bir geleceğe de adım atmak istiyoruz. Hayaller Gerçek Olsun Derneği olarak, bu etkinlik aracılığıyla toplanan bağışların Hatay'da ekolojik bilim ve sanat atölyeleri yapımında kullanılacağını duyurmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Toplumun destek ve ilgisiyle, depremzedelere umut olmak ve çevreye duyarlı bir geleceğe katkı sağlamak için çalışmaya devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

 

Anlamlı davete katılan isimler arasında; Aslı-Bora Pehlivanlar, Nuri-Tuba Develi,  Lerzenur Asan Elik, Yıldız Mimaroğlu, Erkan-Nilgün Nukan, Demet-Cenap Taşkın, Fatma Erdemli, Yıldız Mimaroğlu, Fide Karakoyunlu, Behiye Özdemir, Saadet Ocakoğlu, Aylan Sönmez, Tuğçe-Burak Alcan, Uğur Çapa, Eser Cevahir, Kenan Ersoy gibi isimler vardı.