Seyahat - Turizm Kaynak: İlker Fatih KUŞÇU 11.04.2024 07:00

Hayalinizdeki masalsı düğünün adresi

Hayalindeki düğünü gerçekleştirmek isteyen çiftler için oldukça heyecanlı bir dönem başladı. Düğün gününün kusursuz geçmesini ve hayatında unutulmaz bir anı olarak kalmasını isteyen çiftler, masalsı bir atmosferde sonsuz bir mutluluğa imza atmak için Hilton İstanbul Bomonti'yi tercih ediyor.
Hayalinizdeki masalsı düğünün adresi

Bahar aylarının gelmesiyle birlikte, 2024 yazı için düğünlerini planlayan çiftler, hayatlarında yeni bir sayfa açacakları bu özel günün hayallerindeki gibi geçmesi için hazırlıklara başladı. Hilton İstanbul Bomonti, rüya gibi bir düğün için tecrübeli ekbi ve eksiksiz hizmeti ile çiftlere düğünlerini planlarken çeşitli konsept ve seçenekler sunuyor. Hilton İstanbul Bomonti, şık ve zarif detaylarıyla öne çıkan bir kokteyl partisi, ihtişamlı bir düğün ya da eğlenceli bir afterparty düzenlemek için ihtiyaç duyulan her şeyi, farklı tema ve kapasitedeki mekanları ile sağlıyor.

HAYALİNİZDEKİ MASALSI DÜĞÜNÜ YAPABİLİRSİNİZ

Şehrin en geniş sütunsuz balo salonu olan Grand Balo Salonu, kalabalık düğünler için en uygun seçim olarak öne çıkıyor. 1600 kişi kapasiteye, geniş bir fuaye alanına sahip olan Grand Balo Salonu, gösterişli dekorasyonlara imkan sunarak, büyük ailelerin ve tüm sevdiklerini bu özel günde yanında görmek isteyen çiftlerin tercihi oluyor. Bir diğer geniş salon seçeneği olan ve gün ışığını içeri alan pencereleri ile terasa açılan Crystal Balo Salonu, aydınlık olması ve şıklığıyla çiftlerin dikkatini çekiyor. 360 kişi kapasiteli Crystal Balo Salonu, açık ve kapalı alanlarıyla evlenecek çiftlere alternatif mekanlar ve konseptler sunuyor.

Düğün hazırlıkları yapan çiftlerin balayı konaklamasından fotoğraf çekimine ve gelin arabasına kadar birçok detayla ilgilenmesi gerekirken,  düğünleri için Hilton İstanbul Bomonti’yi tercih eden çiftlerin başka hiçbir detay düşünmesine gerek kalmıyor. Temmuz ve Ağustos ayları için minimum 200 kişilik olacak şekilde düğünlerini planlayan çiftler, Avrupa veya Türkiye’de bulunan Hilton otellerinde 2 gecelik balayı, eforea Spa’da 3 aylık üyelik, standart salon süslemesi, çiftler için özel düğün fotoğraf çekimi veya limuzin gelin arabasıyla otele transfer alternatiflerinden istediği bir tanesini ücretsiz olarak alabiliyor.

ÇİFTLER DÜĞÜN YORGUNLUĞUNU EFOREA SPA’DA ATACAK

Avrupa'nın en büyük ve ödüllü eforea Spa'sında, gelin ve damatlar için özel düğün bakım paketleri sunan Hilton İstanbul Bomonti'nin bu özel bakım ritüeli, çiftlere düğün öncesi hazırlıkları ve düğün sonrası rahatlamaları için muhteşem bir fırsat sunuyor. Düğünün yorgunluğu ve stresinden uzaklaşmak isteyen çiftler eforea Spa'da kendilerini yenileyerek keyifli anlar yaşıyor.