Magazin Kaynak: Bahar YILDIRIM 01.08.2024 08:26

Hande Doğandemir aradığı mutluluğu bulamıyor

Ünlü sunucu ve oyuncu Hande Doğandemir, aşk hayatında inişli çıkışlı bir dönem geçiriyor. Bir süre önce, sosyal medya hesabında "Geldi benimki" notu ile duyurduğu Emre İzer ile yeni başlayan aşk hayatı, beklentileri karşılayamamış gibi görünüyor.
Hande Doğandemir aradığı mutluluğu bulamıyor

Hande Doğandemir ve Emre İzer'in ilişkisi, başlangıçta umut verici görünse de, aradıkları uyumu yakalayamadıkları anlaşıldı. Bütün aşklarının tatlı başladığını söyleyen Hande bir süre sonra bu aşklarını tadının kaçtığını söylüyor…

Son günlerde, Hande Doğandemir'in adı oyuncu arkadaşı Emre Bulut ile anılmaya başladı. Kalamış’ta birlikte vakit geçiren ikili, yakın dostluklarıyla dikkat çekiyor. Hande Doğandemir, aşk hayatında aradığı mutluluğu bir türlü bulamamaktan yakınıyor ve bu konuda şeytanın bacağını nasıl kıracağını bilmediğini belirtiyor.

Hande Doğandemir, kariyerinde başarı basamaklarını hızla tırmanırken, özel hayatındaki çalkantılarla da sık sık magazin gündemine oturuyor. Geçmişteki ilişkileri ve aşk hayatı hakkında medyada yer alan haberlerle tanınan Doğandemir, en son gizemli bir aşkla gündeme gelmişti ancak bu ilişkisi de uzun ömürlü olmadı. Şimdilerde ise, teselliyi Emre Bulut’un dostluğunda aradığı konuşuluyor.

Aşk konusunda şanssız olduğunu her fırsatta dile getiren Hande Doğandemir, bu konuda profesyonel destek almayı bile düşündüğünü ifade ediyor. Aşk hayatında yaşadığı zorluklara rağmen, Hande Doğandemir'in hayranları, ünlü oyuncunun en kısa sürede aradığı mutluluğu bulmasını temenni ediyor. Bu dönemde kariyerine odaklanarak başarılı projelere imza atan Doğandemir, aşk hayatında da yüzünü güldürecek güzel gelişmelerle gündeme gelmeyi umuyor.