Kültür Sanat Kaynak: Musa ALİOĞLU 16.04.2024 11:49

Genç yıldıza Avrupa'da yoğun ilgi

Radyolar, müzik kanalları ve dijital platformlarda Türkiye'nin en çok çalınan şarkısı "Ağlama Ben Ağlarım" ile zirvedeki isimler arasında yer alan Can Ozan, geçtiğimiz günlerde Hollanda ve Almanya'da verdiği konserlerde Avrupalı takipçileriyle buluştu ve büyük heyecan yaşattı.
Genç yıldıza Avrupa'da yoğun ilgi

Hobos ve Halikarnas organizasyonun ortaklaşa düzenlediği konserlerde iki gün üst üste sahne alan genç yıldız, Hollanda Tilburg 013 Poppodium ve Almanya Düsseldorf Capitol Theater’da sevenlerinin büyük ilgisiyle karşılaştı.

 

En sevilen şarkılarını hayranıyla hep bir ağızdan söyleyen Can Ozan, sahne enerjisi, şık tarzı ve tavırlarıyla kendisini izlemeye gelenlere olağanüstü bir deneyim sundu. Konseri boyunca sevenlerinin güçlü alkışlarıyla sahnesinde adeta devleşen genç müzisyen, uzun süre hafızalardan silinmeyecek heyecan dolu bir performans sergiledi.

 

Selami Şahin Şarkıları 2 albümündeki ‘’Gözler Kalbin Aynasıdır’’ şarkısıyla da gündeme gelen Can Ozan, muhteşem geçen bu konserlerinin ardından ekibiyle Avrupa’da kısa bir tatil yaptı. Sanatçı şimdi ise 19 Mayıs tarihinde Bostancı Gösteri Merkezi’nde sevenlerine büyük sürprizler yapacağı özel konserine hazırlanıyor.