Magazin 17.08.2022 17:31

GECE YOLCULARI, ESAT KABA İLE ANLAŞTI!

Türkiye'de pop-rock müziğinin başarılı isimlerinden olan müzik grubu Gece Yolcuları, Paradise Production Yönetim Kurulu Başkanı Esat Kaba ile el sıkıştı.
GECE YOLCULARI, ESAT KABA İLE ANLAŞTI!

Türkiye’de pop-rock müziğinin başarılı isimlerinden olan müzik grubu Gece Yolcuları, Paradise Production Yönetim Kurulu Başkanı Esat Kaba ile el sıkıştı.

Edis İlhan ve Uğur Arslantürkoğlu tarafından 1993 yılında kurulan ve “Unut Beni”, “Meyhaneler Sen”, “Ölümde Var” şarkılarıyla geniş kitlelere ulaşan Gece Yolcuları, kariyerinde yeni bir adım daha attı ve Paradise Production Yönetim Kurulu Başkanı Esat Kaba ile anlaştı.

Gece Yolcuları ve Esat Kaba imza töreninin ardından yaptıkları açıklamada sektörün iki büyük ismi olarak yaptıkları iş birliğinin iki taraf için de ses getireceğine yürekten inandıklarını belirttiler. Sektörün deneyimli menajerlerinden olan Esat Kaba, Paradise Production bünyesinde Gece Yolcuları’nı görmekten duyduğu mutluluğu dile getirirken Gece Yolcuları’nın müzik piyasasındaki öneminin bir kez daha altını çizdi.

Gece Yolcuları ise yoğun bir konser takvimine hazırlandıklarını ve Esat Kaba ile de yeni projelerinin hazırlıklarına başladıklarını vurgulayarak yeni dönemin iki tarafa da şans getireceğine inandıklarını sözlerine ekledi.