Magazin Kaynak: Ali Naki ÖZKAN 13.04.2024 07:13

Fatma Turgut'tan Can Bonomo imzalı yeni şarkı

Şehirden şehre koştuğu konserlerinde sevenleriyle buluşan Fatma Turgut yoğun programından vakit bulup stüdyoda üretmeye devam ediyor. Turgut, Can Bonomo imzalı yeni şarkısı 'Dönmem Ona'da eski aşklarının gölgesinden kurtulamayanların sesi oluyor…
Fatma Turgut'tan Can Bonomo imzalı yeni şarkı

Tüm kışı şehir şehir gezerek geçiren ve hayranlarıyla kapalı gişe konserlerde buluşan Fatma Turgut bir yandan stüdyo çalışmalarına da devam etti. Turgut uzun zamandır üzerinde çalıştığı yeni şarkısı ‘Dönmem Ona’ ile sevenlerinin karşısına çıktı. Şarkının söz ve müziği Can Bonomo’ya, düzenlemesi Ozan Çolakoğlu’na ait. Klibi ise Ecem Gündoğdu çekti.

 

‘Dönmem Ona’da Fatma Turgut defalarca ayrılıp barışılan, uzatmalı ilişkilere sesleniyor. Kesin bir dille bu defa dönmeyeceğini belirtiyor! Şarkı “Geçti kaç ayrı ayrılık üstümüzden/Kim suçlu giden mi geride kalan mı?/Kaçtı, kaçıncı uçurtma bak elimizden/Kim suçlu ipi göğe salan mı?/Tak etti yıldım ah canımdan/Okları fırladı bak yayından/Dönmem ona geriye” sözleriyle dikkat çekiyor.

 

Dijital platformlarda yayınlandıktan sonra saatler içinde hızlı bir şekilde yükselen ‘Dönmem Ona’ eski aşklarının yara ve travmalarından hala kurtulamayan birçok kişinin duygularına tercüman oldu. ‘Dönmem Ona’yı artık dinleyicilerine emanet eden Fatma Turgut’un yeni gündeminde ise Avrupa turnesi var. Turgut sıkı bir şekilde hazırlandığı turnenin startını önümüzdeki günlerde veriyor.