Halkbank web
Ekonomi Kaynak: Ahmet Münir EREN 14.04.2024 07:00

DENEYAP Girişim Programına Başvurular Uzatıldı!

T3 Girişim Merkezi öncülüğünde başlatılan DENEYAP Girişim programı, gençlere teknoloji üretme yetkinliği ve girişimciliği aşılamayı hedefliyor. Deneyap Teknoloji Atölyelerinde teknik bilgileri öğrenen öğrenciler, DENEYAP Girişim programında girişimci kabiliyetlerini arttırarak projelerini girişime dönüştürme fırsatı elde ediyor.
DENEYAP Girişim Programına Başvurular Uzatıldı!

DENEYAP Girişim programına, DENEYAP Teknoloji Atölyelerinden mezun ya da eğitimine devam eden lise öğrencileri başvurabilir. Program kapsamında seçilen ekiplere maddi destek sağlanmasının yanı sıra, girişimcilik eğitimleri, mentor görüşmeleri, hibe ve ödüller ile TEKNOFEST ve Take Off İstanbul etkinliklerine katılım hakkı gibi önemli imkanlar sunuluyor.

 

DENEYAP Teknoloji Atölyeleri, gençlerin tasarım ve üretim, elektronik programlama ve nesnelerin interneti, yazılım teknolojileri, mobil uygulama, siber güvenlik, enerji teknolojileri, havacılık ve uzay teknolojileri, yapay zeka, malzeme bilimi ve nanoteknoloji, ileri robotik ve kodlama gibi alanlarda eğitim almalarını sağlayarak ülkemizin yüksek teknoloji üretme potansiyelini artırmayı hedefliyor.