Seyahat - Turizm Kaynak: Büşra Bozok AYTEK 14.04.2024 07:00

Bayram tatili Seyahat Sağlık Sigortası ile güvence altında

Seyahat Sağlık Sigortası, uzun bir çalışma döneminin ardından gelen bayram tatilinde keyifli bir seyahatin güvencesi olarak ön plana çıkıyor. Seyahat esnasındaki sağlık sorunlarının yanı sıra bagaj kaybı, seyahat iptali ve beklenmedik farklı birçok sorun, bu sigortayla garanti altına alınabiliyor. Üstelik yurt dışı seyahatlerinde, vize isteyen herhangi bir ülkeye gitmeden önce yapılacak vize başvurusu sırasında, Seyahat Sağlık Sigortası yaptırma zorunluluğu bulunuyor. Türkiye'nin ilk ve lider dijital sigorta platformu Sigortam.net de Seyahat Sağlık Sigortası avantajlarına dikkat çekiyor.
Bayram tatili Seyahat Sağlık Sigortası ile güvence altında

Yaklaşan 9 günlük bayram tatiliyle birlikte, tatilseverler heyecanlı bir şekilde seyahat planları yapmaya başladı. Ancak seyahat sırasında yaşanması muhtemel sağlık sorunları ve istenmeyen durumlar, Seyahat Sağlık Sigortasını bir gereklilik haline getiriyor. Anlaşmalı olduğu 20'den fazla sigorta şirketi aracılığıyla her bütçeye uygun seçenekleri tek tıkla kullanıcılarına ulaştıran Türkiye’nin lider dijital sigorta platformu Sigortam.net de keyifli bir tatil için Seyahat Sağlık Sigortasının önemine vurgu yapıyor.  

“Seyahat Sağlık Sigortasının avantajları tedavi imkanlarıyla sınırlı değil”

Seyahat Sağlık Sigortasının güvenli bir tatil için olmazsa olmazların başında geldiğini söyleyen Sigortam.net CEO'su Ataman Kalkan, “Seyahat Sağlık Sigortası, seyahatlerde ani sağlık sorunlarına karşı koruma sağlamanın en güvenli yolu. Bu sigorta türü,  tatil esnasında oluşabilecek hastalık durumlarında sağlık hizmeti almanızı garanti altına alırken aynı zamanda beklenmedik durumlarda da sigortalıya destek oluyor. Çünkü Seyahat Sağlık Sigortasının avantajları sadece tedavi imkanıyla sınırlı değil. Bagaj kaybı, seyahat iptali gibi durumlarda da hasar masraflarını karşılıyor olması, sigortalının seyahatin her aşamasında güvende olmasını sağlıyor.” dedi. 

Ataman Kalkan, vize isteyen herhangi bir ülkeye gitmeden önce yapılacak vize başvurusu sırasında da zorunlu olan Seyahat Sağlık Sigortası ile ilgili sözlerine şöyle devam etti:

“Seyahat Sağlık Sigortası firmadan firmaya farklılık gösterse de bazı belli başlı faktörlere bağlı olarak şekilleniyor. Seyahatin amacı, destinasyon ve poliçenin sunduğu teminatlar gibi faktörler fiyatları etkiliyor. Ancak Seyahat Sağlık Sigortasının sunduğu güvence ve huzurlu bir tatil geçirmek, aslında ödenen primden çok daha fazlasını temsil ediyor. Özellikle Schengen ülkeleri gibi vize işlemlerinde seyahat sağlık sigortasını şart koşan ülkelerde, yurt dışı seyahat sağlık sigortası hayati bir öneme sahip oluyor. Bu sigorta, yurt dışında karşılaşılabilecek olumsuz durumlarda sigortalıya önemli avantajlar sunuyor. Biz de Sigortam.net olarak, anlaşmalı olduğumuz 20’den fazla sigorta şirketinin geniş kapsamlı sigorta seçenekleriyle, kullanıcılarımızın seyahatin her anında huzur içinde olmalarını sağlıyoruz.” 

Toplumda sigorta bilincini artırma, karmaşık sigorta ürünlerini daha anlaşılır ve erişilebilir kılma hedefiyle hizmet veren Sigortam.net’ten sigorta ürünleri satın almak veya poliçe seçimi ile ilgili ayrıntılı bilgi edinmek için Sigortam.net web sitesini ziyaret edebilir veya 444 24 00 üzerinden uzman sigorta danışmanları ile görüşebilirsiniz.