Eskişehir Kaynak: Hibya Haber Ajansı 13.04.2024 14:00 Güncelleme: 13.04.2024 14:28

Başkan Ünlüce, bayramda bakım merkezi ve huzurevlerini ziyaret etti

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, bakım merkezi ve huzurevlerinde yaşamlarını sürdüren kıdemli vatandaşları ziyaret ederek bayramlarını kutladı.
Başkan Ünlüce, bayramda bakım merkezi ve huzurevlerini ziyaret etti

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, bayram süresince birçok noktada vatandaşlarla buluştu.

 Bu kapsamda Başkan Ünlüce, Odunpazarı Belediyesi Lütfü Yüksel Yaşlı Bakım Merkezi, Tepebaşı Belediyesi Metin Özöğüt Yaşam Merkezi ve Eskişehir Valiliği Safiye Gönül Bayar Huzurevi’ni ziyaret etti.

Ünlüce’ye ziyaretlerde CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer ve Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili M. Recai Erdir eşlik etti.

Bakım Merkezi ve Huzurevi sakinlerinin ellerini öpen Başkan Ünlüce, vatandaşların Ramazan Bayramlarını kutladı.

Burada açıklamalarda bulunan Ünlüce, “Özellikle bayram günlerinde büyüklerimizi ziyaret etmek ve onlara olan sevgimizi göstermek çok kıymetli. Onların duaları, sevgisi ve paylaştıkları güzel anıların bizlere bıraktıkları en değerli miras olduğunu asla unutmamalıyız. Bayramları hepimiz için daha anlamlı kılan büyüklerimizle bir arada olmaktan dolayı çok mutlu oldum” dedi. 

Ziyaret dolayısıyla memnuniyetlerini ileten kıdemli vatandaşlar da Ünlüce ile sohbet etti. Ziyaretler çektirilen fotoğraflarla tamamlandı.