Türkiye - Gündem Kaynak: Hibya Haber Ajansı 01.08.2024 17:00 Güncelleme: 01.08.2024 17:32

Başkan Aydın, muhtarlarla bir araya geldi

Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, mahallelerdeki sorunları ve ihtiyaçları en doğru şekilde tespit edip, çözümler üretmek adına muhtar ile istişare ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.
Başkan Aydın, muhtarlarla bir araya geldi

Osmangazi ilçesinde yer alan 136 mahallenin muhtarları ile 4 bölüm halinde bir araya gelmeyi planlayan Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, ilk toplantısını dağ yöresi ve civarındaki mahallelerde görev yapan muhtarlar ile yaptı.

Değirmenpark Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşen toplantıda muhtarlar mahallerinde yapılmasını isteği hizmetleri yazılı olarak Başkan Aydın’a iletti.

Muhtarların taleplerini dinleyen Başkan Aydın, sorunları en kısa sürede çözüme kavuşturacaklarının müjdesini verdi. Başkan Aydın, göreve geldiği günden bugüne kadar yaptıkları ve yapmayı planladıkları hizmetler konusunda da muhtarları bilgilendirdi.

Seçimden önce ve sonrasında söyledikleri gibi mahallelerde yapılacak hizmetleri muhtarlar ile koordineli bir şekilde gerçekleştireceklerini ifade eden Başkan Aydın, şunları söyledi:

“Bizler mahallelerimizdeki çalışmalarımızı, mahalle temsilciliği veya mahalle başkanlığı gibi siyaset temelli paralel bir yapılanma üzerinden değil, seçilmiş kişi olan muhtarlarımızla birlikte yürüteceğiz. Seçimle gelen, vatandaşın oyunu almış ve takdirini kazanmış bir kişi varsa çalışmaları da onlarla birlikte yürütmek gerekir. Bu düşünceyle mahallelerimize bir hizmet veya yatırım yapacaksak, bunu muhtarımızdan ve vatandaşlarımızdan gelen istek ve talep doğrultusunda yapacağız.”

Osmangazi Muhtarlar Dernek Başkanı Burhan Mandacı ve toplantıya katılan muhtarlar da mahallelerine yaptığı ve bundan sonra yapacağı hizmetlerden dolayı Başkan Aydın’a teşekkür etti.