Halkbank web
Ekonomi Kaynak: Ahmet Münir EREN 20.04.2024 07:00 Güncelleme: 05.04.2024 11:12

Bad Bear 8. mağazasını açıyor

Farklı tasarım çizgisiyle dikkat çeken Bad Bear, Türkiye'nin dört bir yanında özgür ruhlarla buluşmaya devam ediyor. Standartın dışına çıkmayı seven marka, 8.fiziksel mağazasını Symbol Kocaeli Alışveriş Merkezi'ne açıyor.
Bad Bear 8. mağazasını açıyor

11. yılına girerken yoluna emin adımlarla devam eden Bad Bear; kendine özgü perakende mağazacılık konsepti ile sektörün dinamiklerini yeniden belirliyor. Şirket yatırımlarını yeni mağazalarına aktarırken büyüme yolculuğunu sürdüren ve Türkiye’deki 460’tan fazla satış noktası haricinde kendi konsept mağazalarıyla da adından söz ettiren marka, 8.fiziksel mağazasını Symbol Kocaeli Alışveriş Merkezi’ne açarak, özgür ruhlarla buluşmaya devam ediyor.

 

Moda severler için heyecan verici bir yenilik!

Bad Bear; t-shirt, sweatshirt, gömlek, jean, pantolon gibi ürün gruplarında özgür renk ve model seçenekleri sunarken boxer, çorap, şapka, parfüm, gözlük ve kemer gibi tamamlayıcı ürünlerle de sokak tarzını yansıtmaya devam ediyor.

Stil sahibi ruhlara; farklı tasarımları, kaliteli kumaşları ve özgün tarzıyla sokak modasını yakalama imkânı sunan Bad Bear, 8. mağazası ile şehrin moda haritasına yeni bir renk ve canlılık katacak. Yeni mağaza, Bad Bear’ın karakteristik tarzını yansıtan modern ve şık bir tasarımıyla dikkat çekecek. Son moda trendler ve özgün tasarımları sunmak için titizlikle seçilen koleksiyonlar, şehrin moda meraklılarını etkileyecek ve onlara benzersiz bir alışveriş deneyimi yaşatacak.