Halkbank web
Ekonomi Kaynak: Ali Naki ÖZKAN 12.04.2024 07:00

Ata Holding'in yeni web sitesine Horizon Interactive'den Tasarım Ödülü!

Ata Holding'in yeni web sitesi, ABD merkezli Horizon Interactive Awards'ta Corporate & B2B kategorisinde Silver Award'un sahibi oldu.
Ata Holding'in yeni web sitesine Horizon Interactive'den Tasarım Ödülü!

Ata Holding’in yeni web sitesi ABD merkezli Horizon Interactive Awards’ta Corporate & B2B kategorisinde Silver Award’un sahibi, oldu. Yenilikçi tasarımı, kullanıcı dostu arayüzü ve zengin içeriği, sitenin “web tasarımının Oscarları”nda en iyiler arasında yer almasını sağlayan unsurlar olarak tanımlandı.

Bu yıl 22’ncisi düzenlenen yarışmada, farklı disiplinlerden ve geçmişlerden sektör profesyonellerinin oluşturduğu uluslararası jüri, web sitesi tasarımı ve etkileşimli deneyimleri kapsayan 60’a yakın kategoride “en iyilerin en iyileri”ni belirledi.

Gricreative tarafından geliştirilen ve Kullanıcı Deneyimi (UX), Yaratıcılık, Teknik Altyapı, İletişim Potansiyeli ve Etki başlıklarında değerlendirilen Ata Holding web sitesinin başarısı ve yenilikçi yönü, kazandığı ödül ile global boyutta da tescil edilmiş oldu.

Bu başarı, Ata Holding’in yatırım, istihdam ve ihracattaki etkin rolü yanı sıra, dijital alandaki güçlü vizyonunu ve yenilikçi yaklaşımını gözler önüne seriyor. Ödülün bizi, faaliyet gösterdiğimiz her sektörde olduğu gibi dijital dünyada da sürdürülebilir başarıya ulaşma ve fark yaratma yolculuğumuzda teşvik edeceğine inanıyoruz.