Magazin Kaynak: Özlem PALA 23.07.2024 12:47 Güncelleme: 22.07.2024 17:50

Ata Demirer iki gece üst üste Harbiye'de

Gazino konseptini komedi ile birleştirip, bir komedi gazinosu formatı yaratan mizahın yıldız ismi ATA DEMİRER "ATA DEMİRER GAZİNOSU" ile DenizBank Açıkhava Etklinlikleri kapsamında 8 ve 9 Ağustos'ta Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu'nda.
Ata Demirer iki gece üst üste Harbiye'de

BKM, Harbiye konserleri serisinde; ATA DEMİRER, Türk sanat müziğinden operaya, türkülerden pop müziğine, tavernadan arabeske kadar geniş bir repertuvar ve kahkaha dolu hikayeleriyle eğlenceyi Harbiye Açıkhava’ya taşıyor!

 

Komedi Gazinosu formatını günümüzde ilk kez sahnelere taşıyan, sahnelenmeye başladığı günden bugüne kapalı gişe etkinliklere imza atan Ata Demirer, DenizBank Açıkhava Etkinlikleri kapsamında 8-9 Ağustos’ta iki gece üst üste Harbiye’de sevenler ile buluşacak. 

 

Dillere pelesenk olan şarkıları ile unutulmaz iki gece yaşatmaya hazırlanan Ata Demirer’e, sahnede usta müzisyen Taşkın Sabah yönetimindeki orkestra eşlik edecek.

ATA DEMİRER GAZİNOSU İLE AÇIKHAVA’DA 

KAHKAHA VE MÜZİK BİRARADA

Yeni şarkılar, yeni şakalar ve unutulmayan klasikleri ile sahnede olacak olan Ata Demirer, Harbiye’de iki gece üst üste şakalarıyla seyirciye kahkahalar attıracak, bir yandan da özenle seçilmiş repertuvarı ile unutulmaz bir müzik şöleni yaşatacak.

 

Yaz boyunca turnede olan Ata Demirer’in Harbiye Açıkhava’nın muhteşem atmosferinde gerçekleşecek gösterilerini kaçırmayın…